De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 maart 2016

VACATURE: Cursuscoordinator Stichting Migratierecht Nederland

Ingestuurd door Heleen

Stichting Migratierecht Nederland is een kennismakelaar op het gebied van het vreemdelingenrecht. De stichting voert het secretariaat van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken, waarvan ruim 500 juristen lid zijn. Zij beheert de databank Migratieweb en is mede-uitgever van Jurisprudentie Vreemdelingenrecht en Asiel & Migrantenrecht.
De stichting organiseert ook post-academisch onderwijs voor advocaten en andere professionals. Het gaat om kwalitatief hoogstaande cursussen en bijeenkomsten, waar wetenschappelijke inzichten worden gekoppeld aan behoeften vanuit de rechtspraktijk. De stichting is door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstituut.

Per 1 mei 2016 is er bij Stichting Migratierecht Nederland een vacature voor de functie van
CURSUSCOÖRDINATOR
voor 32 – 36 uur

Profiel
De gezochte collega heeft aantoonbare ervaring in het vreemdelingenrecht of een aanverwant rechtsgebied, volgt de relevante juridische ontwikkelingen en onderhoudt een netwerk van deskundigen. Hij/zij kan docenten zowel inhoudelijk als didactisch begeleiden en is een uitstekende gastheer of -vrouw. De cursuscoördinator ontplooit nieuwe initiatieven, komt tot een onderscheidend onderwijsaanbod en weet nieuwe doelgroepen te bereiken. Hij/zij heeft organisatorisch talent en bewaakt de voortgang van projecten. Ervaring met het ontwikkelen van e-learning is een pré.

Taken
De cursuscoördinator is primair verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen en uitvoeren van de cursusprogrammering. Hij/zij
• neemt het voortouw bij het opstellen van de jaarplanning en -begroting voor het onderwijs;
• programmeert alle bijeenkomsten, waaronder die van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (± 140 pers.);
• bewaakt de kwaliteit van de cursussen door o.a. zorgvuldige evaluatie en feedback aan docenten;
• is verantwoordelijk voor de onderwijsadministratie en -logistiek en coördineert de werkzaamheden van de secretaresse in dit verband;
• brengt het cursusaanbod onder de aandacht via (online) marketing.
Daarnaast draait de cursuscoördinator mee bij enkele andere activiteiten, zoals de Vragendienst van Stichting Migratierecht Nederland.

Arbeidsvoorwaarden
Stichting Migratierecht Nederland biedt een fulltime functie (36 uur per week), maar parttime werken is bespreekbaar. Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt maximaal € 3.809 bruto per maand. Het dienstverband is in eerste instantie voor een jaar. De stichting biedt een prettige werkomgeving in een collegiaal en toegewijd team. De (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening en omvatten o.a. een eindejaarsuitkering (dertiende maand). De cursuscoördinator ressorteert onder de directeur.

Reactie
Solliciteren kan tot 23 maart 2016 bij Heleen de Jonge van Ellemeet (directeur) via hellemeet@stichtingmigratierecht.nl of Postbus 2984, 1000 CW Amsterdam. De sollicitatiegesprekken worden gepland in week 13 en 14.
Nadere informatie over de functie kunt u inwinnen bij Heleen de Jonge van Ellemeet, tel. 020 3620500.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator