De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 maart 2016

Seminar ‘Lichaamstaal en Interculturele Communicatie


Koek en Ei Mediation nodigt je uit voor het seminar ‘Lichaamstaal en Interculturele Communicatie’, dat dinsdagavond 22 maart 2016, vanaf 18.00 uur plaatsvindt in Buurtcentrum De Propeller, 5 minuten lopen van Rotterdam Centraal Station. Het seminar is bedoeld om advocaten, juristen en andere geïnteresseerden beter te laten kennismaken met communicatieaspecten in en rondom conflictsituaties. De avond is gratis, vrijblijvend en biedt de mogelijkheid tot netwerken.
Je handgebaren zijn een zeer belangrijk deel van je uitstraling. Je kunt ermee zorgen dat je anderen op hun gemak stelt en een goede eerste indruk maakt, of juist mensen afstoot! Lichaamstaal expert Michiel Andreae deelt graag zijn kennis en ervaring met het publiek.

Interculturele communicatie is meer dan alleen kennis over andere culturen en gewoonten. Het vraagt ook om inzicht in je eigen culturele bagage en de processen die bij communicatie plaatsvinden. Cultureel antropoloog en mediator Ali al Hadaui gebruikt eigen casussen om dit thema over het voetlicht te brengen.


Programma

17:30 uur Inloop

18:00 uur Opening door avondvoorzitter Miebeth de Hornzelfstandig communicatieadviseur

18:10 uur Michiel Andreae, lichaamstaal expert, vertelt hoe makkelijk je de handgebaren van je gesprekspartners kunt 'lezen'. 18:30 uur Ali al Hadaui, cultureel antropoloog en oprichter van Koek en Ei Mediation, beschrijft casussen van interculturele communicatie in en rondom mediations.18:50 uur Pauze

19:10 uur Paneldiscussie met de zaal, onder leiding van de avondvoorzitter. Het panel bestaat naast Michiel Andreae en Ali al Hadaui uit:

Alfred Bernard, mediationfunctionaris Rechtbank Rotterdam


Munish Ramlal, oprichter van 'Gespreksmaker' en stafadviseur Nationale Ombudsman. 
20:00 uur Netwerken

20:30 uur Einde

Het seminar vindt plaats in Buurthuis De Propeller, aan de Jacob Loisstraat 18, 3033 RD te Rotterdam, op 5 minuten loopafstand van Rotterdam CS.

Vooraf aanmelden is verplicht vanwege beperkte plaatsen. Gedurende de avond zorgt Koek en Ei Mediation voor hapjes. Inschrijven kan middels deze link.

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator