De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 juli 2014

Illegalen kraken opnieuw een pand in Amsterdam

Ongeveer zestig uitgeprocedeerde asielzoekers die gisteren de voormalige gevangenis in de Havenstraat moesten verlaten, hebben een dagactiviteitencentrum aan het Linnaeushof in de Watergraafsmeer gekraakt nadat ze gisteravond eerst tevergeefs tenten hadden opgezet in het Oosterpark meldt Het Parool: http://www.parool.nl/parool/nl/4030/AMSTERDAM-OOST/article/detail/3687114/2014/07/10/Asielzoekers-kraken-pand-in-Linnaeushof.dhtml

"Drie van de 133 personen uit de Vluchthaven, de voormalige gevangenis aan de Havenstraat, zijn teruggekeerd naar hun land van herkomst, meldt de gemeente. Daarnaast kregen 6 personen een verblijfsvergunning en nog eens 22 personen zijn nog in afwachting van een procedure. Van 9 personen kwam vast te staan dat ze dusdanig kwetsbaar zijn dat ze in aanmerking komen voor vervolgopvang. Tevens hebben 5 personen vervolgopvang gekregen omdat zij in vergevorderd staduim bezig zijn met de terugkeer naar het land van herkomst.

De rest van de groep toonde zich niet bereid om mee te werken. Ruim 30 personen waren niet bereid om een machtiging te ondertekenen voor de GGD om ze te toetsen op medische kwetsbaarheid, aldus de gemeente."

Dus: 133 (totaal) - 3 (teruggekeerd) = 130 - 6 (verblijfsvergunning)= 124 - 22 (nog in procedure) =102 - 9 (te kwetsbaar - art 64?) = 93 -5 (bezig met terugkeren) = 88

Moet ik daaruit concluderen dat die 88 mensen niets hebben zitten doen dit half jaar? Of zijn die wel getest door Vluchtelingenwerk en bleek dat ze echt totaal kansloos waren?

30 willen blijkbaar al helemaal niets.

Altijd is beweerd dat het goed zou zijn om mensen onderdak te geven zodat ze in alle rust aan terugkeer zouden kunnen werken.............
 


In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator