De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 juli 2014

Betrokken ondernemer helpt Wajonger: 12.000 euro boetewant het bleek een Bulgaar te zijn


Leo Volmer (63) uit Veenendaal is een man met een groot hart. In zijn eenmansbedrijf vangt hij regelmatig probleemgevallen op van CSV, een school voor moeilijk lerende jongeren. Met intensieve begeleiding probeert hij ze het beroep ‘lasser’ te leren. Hij vindt het prettig om vakkennis over te dragen en jonge mensen vooruit te helpen in de maatschappij. Maar Volmer kreeg onlangs een onaangename verrassing.
De overheid legde een boete van12.000 euro bij hem op de deurmat. Eén van zijn jongens, de 19-jarige Aldenis uit Bulgarije, was vorig jaar bij indiensttreding namelijk niet gerechtigd om te werken. Hij mocht pas vanaf 1 januari 2014 aan het werk. Alle betrokken partijen zagen dat over het hoofd, en nu is Volmer de sigaar. Maatschappelijk investeerder Start Foundation springt voor Volmer in de bres. Ze betaalt de helft van de boete en wil hem voordragen voor een lintje.

Lees hier verder: http://www.vraagenaanbod.nl/nieuws/id11712-Betrokken_ondernemer_helpt_Wajonger__euro_boete.htmlIn verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator