De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

18 juli 2011

VACATURE: Woonbegeleider bij de COA in Groningen en Drenthe


Woonbegeleider bij de COA in Groningen en Drenthe

Functiebeschrijving
Voor meedere locaties in de provincie Groningen en ook Drenthe zoeken wij geregeld medewerkers voor het organiseren en uitvoeren van de opvang voor en het begeleiden van vreemdelingen.

De woonbegeleider is verantwoordelijk voor uitvoering van debasisprocessen. Faciliteert en begeleidt bewoners bij onderhouds- en andere activiteiten en bevordert de leefbaarheid op de locatie.Je houdt toezicht en functioneert als vraagbaak voor de bewoners.

Het gaat om een baan van gemiddeld 36 uur per week, je draait mee in een ruim van te voren opgesteld rooster. Het betreft de volgende diensten:

- Ochtend/middag (7- 15.00)
- Middag/avond (15 - 23.00)

Dit gedurende 7 dagen per week! (dus je dient ook in het weekend beschikbaar te zijn)

Het aanvangsalaris bedraagt ? 10,53 bruto per uur (23 jaar en ouder). Dit is niet onderhandelbaar! Reiskosten bedragen, afhankelijk van je woonplaats, maximaal 6 euro netto per gewerkte dag


Functie-eisen
Ervaring is geen eis wel een pre;
- Het hebben gevolgd van een gerichte opleiding is wel een absolute voorwaarde,
geschikte opleidingen zijn bv SPW, SPH of maatschappelijk werk op MBO of HBO
niveau;
- Gevolgde BHV- en agressietraining is een pre
- aantoonbare affiniteit met de doelgroep
- Je dienst sowieso stevig in je schoenen te staan

Indien je niet beschikt over een relevante opleiding als SPW, SPH, MBO/HBO Maatschappelijk werk of Sociaal Juridisch dan is het zinloos om te reageren.

Het is tevens niet mogelijk om deze functie op parttime basis te vervullen!

Arbeidsvoorwaarden
Een actieve baan bij een overheidsintelling in een kleurrijke omgeving met wisselende werktijden

Bron:http://vacatures.trovit.nl/index.php/cod.frame/url.http%253A%252F%252Fwww.studentenbaan.nl%252Fbaan%252F46512%252Fter_werving_woonbegeleiders_bij_het_coa/id_ad.R15NG1y1D1wV/type.0/what.vreemdelingen/pos.1Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geachte heer/mevrouw.
Deze vacature trekt me aan.
Heb geen een diploma, maar wel genoeg ervaring. Ik heb als vrijwilliger gewerkt.Behalf Nederlandse taal, spreek ik nog drie andere talen, zoals Armeens Russisch en Engels.
In verwachting van uw reactie.

B. zei

Hilarische reactie hierboven!

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator