De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

02 mei 2011

ZLTO 'baalt' van uitspraak rechter

De ZLTO is teleurgesteld dat de rechter geen uitspraak heeft gedaan in het kort geding dat de organisatie aanspande tegen de Staat der Nederlanden over de tewerkstellingsvergunningen.

ZLTO 'baalt' van uitspraak rechter

De rechter heeft inhoudelijk niets over de zaak gezegd omdat de ZLTO zelf geen eigen belang bij de zaak heeft. Juridisch wordt dat 'niet ontvankelijk' genoemd.

“We balen van deze uitspraak”, zegt Hans Huijbers voorzitter van ZLTO. “De onzekerheid voor de tuinders duurt nu voort.”

Juridisch ondersteunen
ZLTO gaat nu kwekers die beroep aantekenen tegen een afwijzing van een vergunningaanvraag juridisch ondersteunen. Het gaat dan dus om individuele gevallen.


Eens even op zoek naar de uitspraak want een belangenorganisatie kan toch in het bestuursrecht wel belanghebbende zijn. Vreemd.Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator