De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 mei 2011

VACATURE: Beleidsmedewerker bij Vluchtelingenwerk

De eenheid Kenniscentrum (afdeling Integratie) van het Landelijk Bureau van VluchtelingenWerk Nederland zoekt per direct tot en met 31 december 2011 een Beleidsmedewerker (m/v)voor 16 uur per week (44,44%)

Wat wordt uw hoofdtaak?
De hoofdtaak van deze tijdelijke functie bestaat het verzorgen van de totstandkoming van de IntegratieBarometer, een tweejaarlijks rapport van VluchtelingenWerk Nederland met betrekking tot de integratie van vluchtelingen in Nederland.

We zoeken iemand met ervaring in kwalitatief en kwantitatief onderzoek (en publicaties) en kennis van het werkveld Integratie. U werkt in deze taak samen met en onder leiding van het hoofd van de eenheid Kenniscentrum

Wat vragen wij van u?
- WO werk- en denkniveau
- inhoudelijke kennis van integratievraagstukken
- Onderzoekservaring, zowel met statistiek en kwalitatief onderzoek
- Ervaring met publiceren van onderzoeksdata
- Goede communicatieve vaardigheden

Meer info: http://www.vluchtelingenwerk.nl/pdf-bibliotheek/Vacature_beleidsmedewerker_-_Integratie_020511.pdf


Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator