De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 oktober 2015

VACATURE: Woonbegeleiders COA locatie Ede per direct

Functieomschrijving
Wegens de toestroom van vluchtelingen zijn we per direct op zoek naar woonbegeleiders voor het COA in Ede. Als woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de basisprocessen. Dit betekent dat je bewoners informeert, instrueert, faciliteert en begeleidt bij onderhouds- en andere activiteiten en de leefbaarheid op de locatie bevordert. In deze functie heb je te maken met het complete logistieke proces op de locatie: de in- door- en uitplaatsing van vreemdelingen op de locatie. De volgende werkzaamheden kunnen tot jouw takenpakket behoren:
  • Het voeren van individuele gesprekken met betrekking tot procedures binnen de locatie
  • Het bemensen van de informatiebalie
  • Het bijhouden van dossiers voor bepaalde processen
  • Het toewijzen en gereedmaken van kamers
  • Het signaleren van spanningen, het aanspreken van bewoners op ongewenst gedrag en het ondernemen van nodige interventie

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over minimaal één van de volgende afgeronde opleidingen: MBO/HBO richting SPH / SPW / MWD. Daarnaast heb je relevante werkervaring als woonbegeleider en ervaring met de doelgroep vreemdelingen. Je bent per direct beschikbaar, beschikt over eigen vervoer en bent bereid om in wisseldiensten en weekenddiensten te werken. Ook ben je flexibel inzetbaar op een andere locatie in de regio. Tenslotte is het een pré wanneer je beschikt over een geldige opleiding BHV. Als persoon ben je communicatief vaardig en sta je stevig in jouw schoenen.

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is een opvangorganisatie in de vreemdelingenketen die zorgt voor opvang, begeleiding en uitstroom van asielzoekers. Dit doen zij met veilige huisvesting, verstrekking van middelen van bestaan en met gerichte programma's.

Aanbod

Het betreft een tijdelijke functie voor 32 of 36 uur per week tot 1 januari 2016 (langer is niet uitgesloten). Het bruto uurloon bedraagt € 14,91. Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet!

 Hier gevonden: http://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/7725459/Woonbegeleiders+COA+locatie+Ede+per+direct

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator