De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 oktober 2015

Benefietvoorstelling Vertrekvergunning

Op woensdag 21 oktober zal in De Balie de benefietvoorstelling Vertreksvergunning opgevoerd worden. Deze monoloog van George Tobal, die als kind uit Syrië vluchtte, vertelt het verhaal van de slepende asielprocedure waar hij in terechtkwam in Nederland. Samen met alle theaters aan en rond het Leidseplein doneert De Balie de opbrengst van de programmering aan VluchtelingenWerk Nederland. Omdat deze voorstelling mij interessant lijkt voor u, uw collega’s en uw achterban, stuur ik u deze e-mail.

George Tobal ontvluchtte in 1999 als dertienjarige jongen Syrië met zijn ouders, broers en zus. In Nederland begon een elfjarig bestaan als vluchteling. ‘We leefden in asielzoekerscentra verspreid over het land.' Met veel humor vertelt hij over zijn weg naar een bestaan en hoe je van niemand iemand kunt te worden.

We vinden het uiteraard belangrijk dat er zoveel mogelijk belangstellenden op de hoogte zijn van dit programma. In dat licht, zou het mogelijk zijn om deze voorstelling via e-mail, nieuwsbrief of social media te delen met jullie achterban en collega's.

Voor een overzicht van de films en onze gasten kunt u op onze website kijken:
http://www.debalie.nl/…/benefiet-vert…/e_9781962/p_11742948/

Mochten er vragen zijn, bel of mail gerust.

Ik kijk uit naar uw reactie!


Hartelijke groet,
--
Willem Lenders

De Balie | Medewerker Communicatie & Publiciteit
communicatie@debalie.nl
+31 20 5535 173
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
www.debalie.nl
www.twitter.com/DeBalie
www.facebook.com/DeBalieInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator