De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 oktober 2015

Voormalig soldaat ziet Afghaanse "Syriers" op Kos landen

Vorige week sprak ik een Britse oud soldaat. Die vertelde dat hij net op Kos op vakantie was geweest en ik vroeg of hij daar ook de vluchtelingen had gezien. Hij vertelde dat zijn vrienden en hij aan de kust waren gaan kijken hoe daar de Syriers met bootjes aankwamen. Nou heeft hij in Afghanistan gewerkt en tot zijn verbazig ontdekte hij dat de Syriers voor hem verstaanbaar in een Afghaanse taal spraken. De volgende morgen vonden ze een stapel weggegooide Afghaanse paspoorten op het strand. Ze hadden ze verzameld en waren van plan om die in Engeland aan de politie te geven maar hadden ze maar teruggelegd omdat ze bang waren juist als mensensmokkelaar of zo te worden gepakt met paspoorten op zak. Ik vroeg "Hadden jullie ze niet beter aan de Griekse politie kunnen geven?" Het antwoord was "Die doen niets". Ik vind dit heel zorgelijk. Misschien kan Griekenland de stroom asielzoekers niet aan maar ze kunnen toch wel weggegooide ID documenten verzamelen zodat de EU die kan onderzoeken?Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator