De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

28 oktober 2015

VACATURE: Senior juridisch medewerker

Rechtbank Amsterdam


Vacature­nummerRBAMS-201502780
Stand­plaatsAmsterdam
NiveauBachelor - HBO
Contractduur1 jaar
Dienst­verbandTijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
Uren per week36
Maand­salarisMax. € 3931 (bruto)
Geplaatst op
Vacature loopt tot

Functie omschrijving

Functie omschrijving

Ben jij in staat om juridische problemen goed en snel te doorgronden? Werk je zelfstandig, ben je accuraat en ook flexibel en weet je van aanpakken? Dan ben jij de jurist waar de teams bestuursrecht naar op zoek zijn.
Als senior juridisch medewerker bereid je zelfstandig de behandeling van zaken voor. Je bent griffier ter zitting en een volwaardig gesprekspartner van de rechter in de raadkamer. Daarnaast zorg je voor het opstellen van de uitspraken voor de rechter. Tot slot krijg je extra taken, zoals het verzorgen van jurisprudentiebijeenkomsten of het opleiden van een nieuwe collega.

Functie-eisen

Functie-eisen

 • Je hebt een juridische hbo- of wo-opleiding afgerond.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je kunt juridische problemen goed en snel doorgronden.
 • Je kunt je eigen oordeel vormen en weet rechtsproblemen adequaat te analyseren.
 • Je weet je werkzaamheden evenwichtig en over beperkt beschikbare tijd te verdelen.
 • Je bent zorgvuldig en stressbestendig.
 • Je bent zelfstandig, flexibel en weet van aanpakken.
 • Kennis van de rechtsgebieden van de verschillende teams is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Salaris
2445,- tot €3931,- bruto per maand
Dienstverband
Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
Contractduur
1 jaar
Uren per week
maximaal 36 uur per week

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogenaamde 13e maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Bijzonderheden

 • Je krijgt een intensief ontwikkeltraject om te worden opgeleid tot senior juridisch medewerker.
 • Je kunt een functieprofiel per e-mail opvragen bij de afdeling P&O via vacatures.rb-ams@rechtspraak.nl.
 • De sollicitatiegesprekken worden gehouden op dinsdag 17 november 2015 in de vorm van een speeddate. Dit houdt in dat u een aantal korte gesprekken met telkens andere personen zult voeren.
 • Aansluitend aan de gesprekken zal een schrijftest van maximaal 1 uur plaatsvinden.
 • Online screening via zoekmachines en sociale netwerken, kan onderdeel zijn van het selectieproces.
 • De Rechtbank hecht aan integer handelen en verlangt dat je van onbesproken gedrag bent. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag is daarom een voorwaarde bij de aanstelling.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.
 https://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/senior-juridisch-medewerker-RO-2015-0214


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator