De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

26 oktober 2015

Gratis online oefenen voor de Spreekvaardigheid Nederlands A1!


Welkom bij Spreekvaardigheid Nederlands A1!

Wilt u of uw partner Nederlands leren spreken?
Moet u of uw partner het basisexamen inburgering halen?

Dan moet u snel veel woorden leren uit het dagelijks leven.
Dat kan met deze website.

De inhoud

Dit materiaal is het beste lesmateriaal voor iedereen die wil slagen voor het basisexamen inburgering. Dat examen wordt afgenomen op Nederlandse ambassades bij buitenlanders die naar Nederland willen komen in het kader van gezinsvorming of gezinshereniging.
Een eerdere versie van deze website bestond onder de naam Toets Gesproken Nederlands (TGN). De website Toets Gesproken Nederlands heeft vanaf 2010 vele tienduizenden gebruikers gehad. Ad Appel biedt de website nu aan onder de naam 'Basisexamen inburgering'.
Dit lesmateriaal is zeer succesvol gebleken voor iedereen die begint met het leren van het Nederlands. Iedereen die gaat inburgeren in Nederland, zal de hier aangeboden 1200 basiswoorden van het Nederlands moeten kennen!

De lesmethode

U studeert met dit studieboek en met deze website volgens een beproefde methode van luisteren en nazeggen.
U leert niet alleen de betekenis van woorden, maar ook oefent u de uitspraak.
De website biedt oefeningen, vertalingen en geluidsbestanden.

Begeleiding bij het studeren

Wilt u meer begeleiding bij het studeren? Zijn de boeken en de website van 'Basisexamen inburgering' voor u onvoldoende? Bent u tijdelijk in Nederland, bijvoorbeeld als toerist?
Ad Appel verzorgt graag uw lessen ter voorbereiding op het basisexamen inburgering. Ad Appel verzorgt taallessen op maat. Binnen vier of vijf weken leert u bij Ad Appel Taaltrainingen voldoende om te slagen voor het examen.
Kijk voor meer informatie op: www.adappel.nlKijk hier op de site: https://www.basisexameninburgering.nl/

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator