De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 juni 2013

VACATURE: Senior consulair medewerker op Sint Maarten

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van aanvragen voor reisdocumenten en visa. Ook bereid je beslissingen in optie- en naturalisatiedossiers voor en organiseer je de naturalisatieceremonies in samenwerking met de frontoffice van het Kabinet. Je voert daarnaast bij het Gerecht in Eerste Aanleg verweer in optieprocedures namens de Gouverneur van Sint Maarten.
Als senior consulair medewerker voer je handelingen uit de Paspoortwet uit en de daarbij behorende uitvoeringsregelingen. Zo beoordeel je aanvragen, verstrek of weiger je reisdocumenten, verwerk je deze administratief in RAAS en verricht je (nationaliteits)onderzoeken. Ook beoordeel en adviseer je over visum- en MVV-aanvragen. In sommige gevallen interview je de aanvragers. Verder bereid je onder meer inburgeringexamens voor en je neemt deze af. Tevens stel je beschikkingen op met de uitslagen daarvan.
Daarnaast houd je toezicht op de werkzaamheden in de frontoffice en backoffice. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en neemt beslissingen bij complexe gevallen, waar nodig in overleg met de (plaatsvervangend) directeur. Ook zorg je dat het werk conform de geldende wet- en regelgeving wordt uitgevoerd. Je coacht medewerkers hoe ze op een klantvriendelijke en consistente manier adviezen kunnen geven aan de balie en consistent beslissingen kunnen nemen. Dit doe je onder meer door werkinstructies op te stellen en trainingen te verzorgen.
Ten slotte stel je maandelijks een rapportage op over de aantallen uitgegeven, aangevraagde en afgewezen reisdocumenten, visa, opties en naturalisaties. Tevens draai je mee in het rooster voor behandeling van nooddocumenten buiten kantooruren.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur rechten.
  • Je hebt ervaring met consulaire aangelegenheden op ten minste 1 van de volgende aandachtsgebieden: paspoorten, visa, optie en naturalisatie.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Ook heb je een goede beheersing van het Engels.
  • Ervaring met procesvoering is een pre.
  • Je bent klantgericht, stressbestendig, communicatief vaardig, flexibel en integer.
  • Je kunt goed plannen en organiseren, bent besluitvaardig, resultaatgericht en ICT-vaardig.
  • Je kunt collega’s op een tactvolle manier adviseren, processen aansturen en probleemoplossend werken.  
Lees hier meer: http://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/detail/senior-consulair-medewerker?utm_source=zoekprofielmail&utm_medium=e-mail&utm_campaign=zoekprofiel

-------------------------- Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator