De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

27 juni 2013

Bijna 4000 bezoekers per maand

Ik ben er een beetje trots op. Bijna 4000 unieke bezoekers hebben afgelopen 30 dagen dit weblog bezocht. Hiervan kwamen er heel wat meerdere keren terug (bijna 7000 bezoeken in totaal)

Van sommigen kan ik zien waar ze werken of studeren: advocaten, hogescholen, universiteiten, de Tweede  Kamer, ministeries, Raad van State, IOM, Amnesty.

De meeste komen uit Nederland maar er zijn ook de nodige buitenlandse lezers.

Het bericht dat het meeste was gelezen was de pagina over wat je moest doen als je vergeten bent je verblijfsvergunning te verlengen.
Bookmark and ShareTot 80% minder kwijt aan je (Engelse) studieboeken


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator