De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

17 juni 2011

VACATURE griffier vreemdelingenrecht bij de rechtbank


Adjunct juridisch medewerker

Rechtbank 's-Gravenhage (Den Haag)
Vacaturenummer: RBGRA-201101718
Sluitingsdatum: 28/06/2011


   


Solliciteren

Functie-omschrijving

Je zorgt voor de juridische ondersteuning van procedures van vreemdelingen in bewaring en van vreemdelingen waarvoor een andere lidstaat verantwoordelijk is in het kader van de Dublinverordening. Je adviseert en ondersteunt echters inzake voortgang en afdoening. Je bereidt de op zitting te behandelen zaken voor, fungeert als griffier ter zitting en als volwaardig gesprekspartner van de rechter in raadkamer. Je concipieert uitspraken. Je bewaakt het gehele proces van activiteiten voor een efficiënt verloop van de zaak. Je houdt wetgeving en ontwikkelingen bij.

Functie-eisen

Je weet zaken in een juridisch kader te plaatsen en de essentie daarvan in een goed juridisch betoog weer te geven door jouw afgeronde opleiding Nederlands recht, danwel een vergelijkbare HBO-opleiding of een afgeronde S-opleiding. Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring in het vreemdelingenrecht.
Het vermogen om snel te werken combineer je met een nauwkeurig oog voor relevante details. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen. Voorts beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Werk-/denkniveau

Bachelor - HBO

Arbeidsvoorwaarden

Minimum salaris:€ 2280 bruto per maand
Maximum salaris:€ 3082 bruto per maand
Indicatie:Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Dienstverband:Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
Contractduur:6 maanden
Einddatum functie:01/01/2012
Minimaal aantal uren per week:32
Maximaal aantal uren per week:36
Overige arbeidsvoorwaarden:
Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Organisatie

Rechtbank 's-Gravenhage

De rechtbank 's-Gravenhage staat voor rechtvaardigheid, veiligheid in de samenleving en rechtspraak op maat. Dagelijks worden beslissingen genomen die rechtstreeks invloed hebben op de maatschappij. De organisatie stelt daarom hoge eisen aan haar medewerkers. Het is belangrijk dat zij op een onafhankelijke, eerlijke en objectieve manier rechtszaken kunnen beoordelen. Ook wordt van hen zorgvuldigheid, betrokkenheid en integriteit gevraagd. De circa 950 medewerkers van de rechtbank 's-Gravenhage zijn verdeeld over vijf sectoren (bestuursrecht, familie- en jeugdrecht, civiel recht, kanton en strafrecht) en het bedrijfsbureau.

Afdeling

Sector Bestuur

De rechtbank ’s-Gravenhage is onderverdeeld in vijf sectoren (straf, civiel, familie, bestuursrecht en kanton). Het betreft hier een vacature bij de sector bestuursrecht waarvan de kerntaak bestaat uit het behandelen van procedures in bestuursrechtelijke zaken. De sector bestuursrecht is verdeeld over 3 afdelingen. In afdeling 3 worden zaken behandeld op het gebied van het vreemdelingen- en (militaire) ambtenarenrecht en een groot aantal andere bestuursrechtelijke wetten. Elke afdeling is opgebouwd uit een aantal rechters, stafjuristen en juridisch medewerkers.

Standplaats

Den Haag

Meer informatie

Meer informatie over de vacature:
Naam:Barbara Platenburg
Telefoonnummer:            070-3813611 begin_of_the_skype_highlighting            070-3813611      end_of_the_skype_highlighting      

Bijzonderheden

De aanstelling geschiedt op basis van artikel 6, sub c, van het Algemeen Rijksambtenarenreglement (tijdelijk) of op basis van interim functie- vervulling vooralsnog tot 1 januari 2012.


Solliciteren naar deze functie

Digitaal solliciteren

Je kunt direct digitaal solliciteren door onderaan deze pagina op de knop 'Solliciteren' te klikken.

Schriftelijk solliciteren

Je reactie op de vacature Adjunct juridisch medewerker ontvangen wij graag.
Stuur je curriculum vitae met begeleidende brief onder vermelding van vacaturenummer RBGRA-201101718 naar:
Rechtbank 's-Gravenhage
T.a.v. mevrouw mr. G. van Zeben-de Vries
Intern adres: P2, kamer 739
Postbus 20302
2500 EH DEN HAAG


Bron:

Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator