VACATURE: Woonbegeleider bij een asielzoekersopvang voor 24 tot 36 uur in Den Helder

Korte omschrijving:
Woonbegeleider bij een asielzoekersopvang voor 24 tot 36 uur in Den Helder
Uitgebreide omschrijving:
Organisatie
Onze opdrachtgever is een opvangorganisatie die zorgt voor probleemloze opvang van vreemdelingen. In opdracht van het ministerie van Justitie biedt de opdrachtgever asielzoekers, vluchtelingen en andere specifieke groepen in een kwetsbare positie veilige huisvesting en ondersteunt hen in de voorbereiding op hun toekomst.

Functiebeschrijving
Voor een bedrijf in de opvang van vreemdelingen zijn wij op zoek naar een Woonbegeleider. Heb jij affiniteit met deze doelgroep, ben je communicatief vaardig en consequent? Dan is dit misschien wat voor jou!Functieomschrijving:- De woonbegeleider is verantwoordelijk voor uitvoering van de basisprocessen. Informeert, instrueert en controleert de bewoners hier ook in- Informeert, instrueert, controleert, faciliteert en werkt mee met de bewoners in de werkzaamheden in en rond het centrum.- Voert individuele gesprekken met betrekking tot de specifiek aan hem opgedragen processen. - Bemant de informatiebalie.- Signaleert spanningen en spreekt bewoners aan op ongewenst gedrag.- Voert sanctionering- en stimuleringsbeleid uit.

Functie-eisen
Een afgeronde MBO-opleiding of MBO werk- en denkniveau.- Communicatief vaardig.- Consequent kunnen zijn, een sterke persoonlijkheid en de discipline kunnen bewaken.- Affiniteit met de doelgroep.- In bezit van BHV is een pr�.- Qua persoonlijkheid een echte doener en een flexibele instelling, doordat er ook avonden en weekenden gewerkt worden.


Arbeidsvoorwaarden
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bron: http://vacatures.trovit.nl/index.php/cod.frame/url.http%253A%252F%252Fbanenmatch.nl%252F%252Findex.php%253Fpage%253Dview_job%2526post_id%253D88329/id_ad.E101n31t1P8x/type


Law Blogs
Law blog

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

š—Ŗš—¼š—²š—»š˜€š—±š—®š—“ šŸ­šŸ³ š—·š—®š—»š˜‚š—®š—暝—¶ š˜‚š—¶š˜š˜€š—½š—暝—®š—®š—ø š—¼š˜ƒš—²š—æ š˜š—¶š—·š—±š—²š—¹š—¶š—·š—øš—² š—Æš—²š˜€š—°š—µš—²š—暝—ŗš—¶š—»š—“ š˜ƒš—®š—» ‘š—±š—²š—暝—±š—²š—¹š—®š—»š—±š—²š—暝˜€’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Jurisprudentie van deze week zoals besproken in het advocatenoverleg van 18 januari 2024

VACATURE: Operationeel Manager Juridische Zaken IND Den Haag

VACATURE Hoor- en Beslismedewerker IND

Wat is het verschil tussen lawyer en advocaat?

Voor een Haagse ambtenaar is het ongeloofwaardig dat een toerist naar Roermond wil reizen vanuit Amsterdam. Visumbezwaar ongegrond.