De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 juni 2011

VACATURE: Woonbegeleider bij een asielzoekersopvang voor 24 tot 36 uur in Den Helder

Korte omschrijving:
Woonbegeleider bij een asielzoekersopvang voor 24 tot 36 uur in Den Helder
Uitgebreide omschrijving:
Organisatie
Onze opdrachtgever is een opvangorganisatie die zorgt voor probleemloze opvang van vreemdelingen. In opdracht van het ministerie van Justitie biedt de opdrachtgever asielzoekers, vluchtelingen en andere specifieke groepen in een kwetsbare positie veilige huisvesting en ondersteunt hen in de voorbereiding op hun toekomst.

Functiebeschrijving
Voor een bedrijf in de opvang van vreemdelingen zijn wij op zoek naar een Woonbegeleider. Heb jij affiniteit met deze doelgroep, ben je communicatief vaardig en consequent? Dan is dit misschien wat voor jou!Functieomschrijving:- De woonbegeleider is verantwoordelijk voor uitvoering van de basisprocessen. Informeert, instrueert en controleert de bewoners hier ook in- Informeert, instrueert, controleert, faciliteert en werkt mee met de bewoners in de werkzaamheden in en rond het centrum.- Voert individuele gesprekken met betrekking tot de specifiek aan hem opgedragen processen. - Bemant de informatiebalie.- Signaleert spanningen en spreekt bewoners aan op ongewenst gedrag.- Voert sanctionering- en stimuleringsbeleid uit.

Functie-eisen
Een afgeronde MBO-opleiding of MBO werk- en denkniveau.- Communicatief vaardig.- Consequent kunnen zijn, een sterke persoonlijkheid en de discipline kunnen bewaken.- Affiniteit met de doelgroep.- In bezit van BHV is een pr�.- Qua persoonlijkheid een echte doener en een flexibele instelling, doordat er ook avonden en weekenden gewerkt worden.


Arbeidsvoorwaarden
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bron: http://vacatures.trovit.nl/index.php/cod.frame/url.http%253A%252F%252Fbanenmatch.nl%252F%252Findex.php%253Fpage%253Dview_job%2526post_id%253D88329/id_ad.E101n31t1P8x/type


Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator