De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 april 2017

VACATURE: Wetenschappelijk medewerker Integratie en migratie

Reactietermijn: tot 10 april 2017
Functieomschrijving
De integratie van asielmigranten is een van de meest actuele en relevante thema’s in onze samenleving en staat volop in de belangstelling. Als wetenschappelijk medewerker bij het Sociaal en Cultureel Planbureau doe jij hier onderzoek naar.
Je verricht zelfstandig kwantitatief beleidsrelevant wetenschappelijk onderzoek op het terrein van integratie van migrantengroepen, in het bijzonder die van asielmigranten. Ook ben je betrokken bij de uitvoering van kwalitatief onderzoek naar asielmigranten. Je geeft (mede) uitvoering aan de thema’s uit het werkprogramma van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).
Onderzoeksvragen vertaal je in projectvoorstellen en je bewaakt de kwaliteitsnormen van het SCP, de planning en de inzet van mensen en middelen. Je verzorgt de eindredactie van publicaties over de bevindingen van het onderzoek en presenteert de onderzoeksresultaten in (pers)bijeenkomsten. Daarnaast geef je lezingen en publiceer je over de resultaten van het onderzoek. Binnen je werkterrein vertegenwoordig je het SCP en onderhoud je netwerken binnen beleid en onderzoek.
Functie-eisen
  • Je hebt een relevant wo-diploma in de sociale wetenschappen en bent gepromoveerd.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in het zelfstandig verrichten van grootschalig kwantitatief onderzoek.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met kwalitatieve methoden van onderzoek.
  • Je hebt bij voorkeur kennis op het gebied van migratie en integratie.
  • Je beschikt over projectmanagementvaardigheden, en presentatie- en redactionele vaardigheden, die naar voren komen in je publicaties.
  • Je bent een bevlogen en inspirerende collega met een onafhankelijke en vernieuwende instelling.
  • Je bent beleidssensitief en beschikt over een relevant netwerk in het beleid en de wetenschap.

Meer informatie over de functie


Arbeidsvoorwaarden vacature
Salarisniveau: schaal 12
Minimum salaris: € 3.511  bruto per maand
Maximum salaris: € 5.219 bruto per maand
(Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.)
Maximaal aantal uren per week: 32 (0,9 fte)
Dienstverband: vier jaar
Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.
De organisatie
Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) volgt, verklaart en verkent het sociaal en cultureel welzijn van inwoners in Nederland. Het SCP verricht de monitoring van onder meer de leefsituatie en kwaliteit van leven in Nederland, evalueert in dat kader het overheidsbeleid en verricht verkenningen ten behoeve van toekomstig beleid. Het SCP is een professionele organisatie die wetenschappelijk werkt en dat op onafhankelijke wijze doet. Als kennisinstelling van de overheid verricht het SCP beleidsrelevant wetenschappelijk onderzoek. Het Sociaal en Cultureel Planbureau valt formeel onder het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Werk-/denkniveau
Gepromoveerd (schaal 12)
Meer informatie over de vacature:
Prof.dr. Jaco Dagevos
Email: j.dagevos@scp.nl
Telefoon: 06 31698593
Meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Jenny Lekahena-de Wolf
E-mail: j.lekahena@scp.nl
Telefoon: 06 11697065
Reageren (uitsluitend digitaal)
Je kunt tot 10 april 2017  reageren op deze vacature. Je kunt je brief richten aan Prof.dr. J. Dagevos. Je sollicitatiebrief en cv o.v.v. vacature SCP170034 uitsluitend digitaal insturen naar vacatures@scp.nl

Hier gevonden: https://www.scp.nl/Organisatie/Vacatures_en_stages/Vacature_Wetenschappelijk_medewerker_Integratie_en_migratie

Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator