De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 april 2017

VACATURE: Stichting Vluchtelingen in de Knel zoekt op korte termijn een medewerker voor de functie van: Trainer Toekomstorientatie (m/v) voor 24 - 28 uur per week

Stichting Vluchtelingen in de Knel
Geplaatst op 21-04-2017 Plaats: Eindhoven Regio: Noord-Brabant Dienstverband: Tijdelijk Opleidingsniveau: HBO, WO Uren per week: 24-32 Reageren voor 30-04-2017
 


Stichting Vluchtelingen in de Knel zoekt op korte termijn een medewerker voor de functie van:
Trainer Toekomstorientatie (m/v) voor 24 - 28 uur per week
Stichting Vluchtelingen in de Knel zet zich in voor de basisrechten en belangen van (afgewezen) vluchtelingen die zijn uitgesloten van overheidsvoorzieningen. We bieden onder andere sociaal-juridische begeleiding en we bemiddelen bij medische zorg. Het team van Vluchtelingen in de Knel werkt samen met circa 70 vrijwilligers en een groot aantal instanties en particulieren binnen en buiten Eindhoven. Ter aanvulling van ons team zoeken wij een ervaren trainer voor de training Toekomstorientatie.
Functieomschrijving
Vluchtelingen in de Knel verzorgt in opdracht van de gemeente Eindhoven de Bed, Bad, Brood en Begeleiding (BBBB) voorziening aan uitgeprocedeerde vluchtelingen. Onderdeel hiervan is de training Toekomstorientatie. Als trainer ben je verantwoordelijk voor het geven van de bestaande training, het ontwikkelen van een vervolgtraining en de coordinatie van het team Toekomstorientatie bestaande uit een tweede trainer en drie vrijwilligers.
De training Toekomstorientatie is gericht op het bevorderen van de (veer)kracht en het zelfvertrouwen van de deelnemers. Tijdens de training werken de deelnemers aan een realistisch plan voor hun eigen toekomst en krijgen ze op een creatieve manier inzicht in de kansrijkheid en kansloosheid van verschillende toekomstscenario's. Tevens worden de deelnemers geinformeerd over hun basisrechten als uitgeprocedeerde vluchteling in Nederland.
Wij zoeken een medewerker die:
 • De training aan uitgeprocedeerde vluchtelingen geeft (samen met een tweede trainer)
 • Een vervolg ontwikkelt op de huidige training
 • Clienten in hun ontwikkeling begeleidt
 • Voortgang rapporteert (individueel en groepsgewijs)
 • Het team Toekomstorientatie coordineert
 • Vrijwilligers aanstuurt

Onze ideale kandidaat:
 • Heeft minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde sociale studie.
 • Heeft ervaring met het geven en ontwikkelen van trainingen
 • Heeft ervaring met het werken met vluchtelingen (bij voorkeur uitgeprocedeerde vluchtelingen)
 • Heeft coachende vaardigheden
 • Is in staat om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken
 • Is een teamspeler die zelfstandig kan werken
 • Heeft een flexibele instelling en is stressbestendigheid
 • Is betrokken bij onze doelgroep en de ideele doelstelling van de stichting
Aanstelling, salariering en informatie
De functie is ingeschaald in schaal 7 of 8 afhankelijk van ervaring en conform de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. De aanstelling is in eerste instantie tot en met december 2017. Afhankelijk van subsidie voortzetting en functioneren kan de aanstelling verlengd worden in 2018.
Informatie over de functie is te verkrijgen bij Maik Dammers. Hij is te bereiken via 040-2569517 of maikdammers@vluchtelingenindeknel.nl. Ook vind je informatie op de website www.vluchtelingenindeknel.nl. Sollicitaties met motivatie graag per e-mail uiterlijk 30-04-2017 aan Maik Dammers sturen: maikdammers@vluchtelingenindeknel.nl
Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator