De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 april 2017

Heeft de neef van de Noord Koreaanse dictator in Nederland asiel aangevraagd?

Zit neefje van Kim Jong-un ondergedoken in Nederland?

De Noord-Koreaanse Kim Han-sol (21), het neefje van dictator Kim Jong-un, zit mogelijk in Nederland. Han-sol is een van de grootste vijanden van het Noord-Koreaanse regime.

(...)

Kim Jong-un ziet zijn familieleden als troonconcurrenten. Aangezien Han-sol de meest logische troonopvolger is, ziet Kim Jong-un hem als een bedreiging en loopt hij volgens experts een reëel gevaar.

Han-sol woonde eerder in Macau, maar het is goed mogelijk dat hij na de moord op zijn vader via Taiwan naar Nederland is gevlogen. Dat Nederland nu wordt genoemd, is niet voor het eerst.
De groepering Cheollima Civil Defense kwam vorige maand opeens met een video waarop Han-sol zelf de kijkers toesprak.’Mijn vader is een paar dagen geleden vermoord’, vertelt de jongeman daar rustig. ‘Ik hoop dat het allemaal snel beter wordt.’ Cheollima voegde er een verklaring bij waarin Nederland werd bedankt, en in het bijzonder de Nederlandse ambassadeur in Seoul, Lody Embrechts.


Lees het hele artikel in Elsevier: http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/04/zit-neefje-van-kim-jong-un-ondergedoken-in-nederland-482725/

Ik kan me niet voorstellen dat hij zo dom is om aan te geven waar hij zit. Het zal eerder een Schengenvisum zijn dat hij heeft gekregen en daarmee kan je half Europa in.

Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator