Zijn zus dus mij bellen. Nou weet ik veel van vreemdelingenrecht maar van het Nederlandse nationaliteitsrecht weet ik alleen de basis. Vandaar dat ik beloofde eens rond te gaan vragen. Net op dat moment publiceerde Marcel Reurs van Everaert een link naar de Nationaliteitscheck van hun kantoor: https://www.everaert.nl/en/dutch-citizenship-check
Marcel Reurs
Ik ook niet zo erg. Het is erg specialistisch. Je moet echt heel erg veel vlieguren maken in het nationaliteitsrecht om daar adequaat in te kunnen adviseren. Hermie de Voer en Vera Kidjan doen dit de hele dag door; die kunnen dat dromen :)
Bram Van Melle Wales is vooralsnog constituentend onderdeel van Verenigd Koninkrijk en in elk geval voor nog 2 jaar onderdeel van de EU. dat betekent dat een hoofdverblijf daar de 10-jaars verliestermijn stuit. lijkt me verstandig om inderdaad even contact met Hermie op te nemen... Ambassades nemen soms te makkelijk aan dat verliestermijn van toepassing is (ervaringen van cliënten zijn heel verschillend per post)
Natuurlijk kunt u die Nationaliteitscheck van hen ook in andere gevallen doen.
Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.
Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email
Geen opmerkingen:
Een reactie posten