De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 april 2017

VACATURE: Operationeel Manager (beleid, pers, internationaal) Vluchtelingenwerk Nederland

Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l

Operationeel Manager (beleid, pers, internationaal)

VluchtelingenWerk Nederland
Organisatie VluchtelingenWerk Nederland
Datum 21 apr 2017
Vervaldatum 15 may 2017
Aantal uren 36
Plaats Amsterdam
Organisatie
VluchtelingenWerk Nederland is de belangrijkste belangenbehartiger van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Ons werk voor vluchtelingen als groep is gericht op zowel de overheid, de politiek, (landelijke) organisaties als het publiek. Naast ons werk als behartiger van hun collectieve belangen staat VluchtelingenWerk vluchtelingen persoonlijk bij tijdens hun asielprocedure en ondersteunen wij hen in het proces van integratie in Nederland. De afdeling Belangenbehartiging treedt op als landelijke collectieve belangenbehartiger voor asielzoekers en vluchtelingen. Door middel van lobby bij beleidsmakers en politiek, persvoorlichting, internationale samenwerking, communicatie en het werven en binden van donateurs draagt de afdeling bij aan vluchtelingenbescherming in Nederland en daarbuiten. Waar mogelijk trekken wij op in nationale en internationale coalities. VluchtelingenWerk Nederland komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. Circa 13.500 vrijwilligers en enkele honderden betaalde medewerkers in het land en op het Landelijk Bureau in Amsterdam zetten zich hier dagelijks vol overgave voor in.

Taken
De hoofdtaken voor deze specifieke vacature zijn Leiding geven aan de medewerkers van de teams beleid, pers en het Internationale programma; Budget verantwoordelijk voor teams Beleid, pers en het Internationale programma. Bijdrage leveren aan de strategie en het beleid van VluchtelingenWerk bij behartiging van de collectieve belangen van vluchtelingen. Verantwoordelijk voor de coördinatie van de beleidsbeïnvloeding en lobby en de persvoorlichting van het Landelijk Bureau.
Positie:
De operationeel manager BPI geeft leiding aan drie teams van in totaal 15 medewerkers: beleid, pers en het Internationale programma van het Landelijk bureau. De afdeling Belangenbehartiging omvat ook de teams communicatie en fondsenwerving – deze worden door een andere operationeel manager aangestuurd. De operationeel manager BPI is lid van het MT van VluchtelingenWerk Nederland en rapporteert aan de adjunct-directeur.

Functie-eisen en profiel
Wat wij vragen (in afwijking van het bijgaande functieprofiel):
 • Ervaring met het aansturen en inspireren van collega’s en in staat om coachend, richtinggevend en initiërend op te treden
 • Het vermogen om bedrijfsprocessen te structureren, budgetten te bewaken en initiatief te nemen
 • Affiniteit met het bevorderen van mensenrechten
 • Aantoonbare affiniteit en ervaring met en inzicht in ambtelijke en politieke besluitvormingsprocessen
 • Gevoel met het opbouwen en onderhouden van netwerken en in staat om VluchtelingenWerk te vertegenwoordigen in externe contacten of in de media
 • Ervaring met het werken in internationaal verband
 • Een antenne voor maatschappelijke en bestuurlijke ontwikkelingen
 • Analytisch inzicht en het vermogen tot het leggen van dwarsverbanden
 • Ten minste 10 tot 15 jaar werkervaring
 • Uitmuntende schriftelijke vaardigheden en is in staat ontvanger gericht te communiceren
Ons aanbod
 • Een prettige werkplek in een organisatie die idealisme en professionaliteit combineert
 • VluchtelingenWerk Nederland kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.
 • Wij bieden een salaris van maximaal € 5.247,00  bruto per maand (schaal 12), op basis van een 36-urige werkweek.
 • Aanstelling is in eerste instantie voor een periode van één jaar.
Informeren en solliciteren
Stuur dan je sollicitatie vóór 15 mei 2017 naar vacatures-lb@Vluchtelingenwerk.nl t.a.v. Maureen Dijkman, onder vermelding van functie en vacaturenummer. Informatie over de functie kun je verkrijgen bij Pieter Walraven, telefoon 020 346 7371. Een uitgebreide functiebeschrijving is als bijlage bijgevoegd. De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. VluchtelingenWerk Nederland streeft ernaar om meer vluchtelingen in dienst te nemen. Daarom worden vluchtelingen nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Klassieke muziek NLBron: https://goededoelennederland.nl/vacatures/operationeel-manager-beleid-pers-internationaal


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator