De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

27 februari 2017

VACATURE: Advocaat-stagiaire vreemdelingenrecht (arbeidsmigratierecht)

Advocaat-stagiaire

Kroes Advocaten Immigration lawyers richt zich volledig op het nederlandse arbeidsmigratierecht met een focus op de zakelijke markt (kennismigranten). De clientèle bestaat voornamelijk uit bedrijven, zowel MKB, als multinationals met een vestiging in  Nederland. De dienstverlening betreft advisering over alle aspecten van het migratierecht: visa, verblijfsvergunningen, werkvergunningen en nationaliteitskwesties. Het kantoor doet geen asielzaken. Het kantoor heeft een internationaal karakter en is actief in diverse internationale netwerken. De werksfeer is informeel en dynamisch.
Wij zoeken
Ambitieuze kandidaten met een hands-on mentaliteit en een sterk analytisch vermogen. Tijdens de opleiding zal de advocaat-stagiaire intensief worden begeleid, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Naast de verplichte Beroepsopleiding, volg je cursussen en neem je deel aan activiteiten van de Jonge Balie. Ook publiceren en netwerken is onderdeel van je werk.
Wij eisen
- affiniteit met het reguliere vreemdelingenrecht
- uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
- een Master in de rechtsgeleerdheid (inclusief civiel effect)
- een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure
Solliciteren
Herken jij je in dit profiel, stuur dan je sollicitatie met motivatie en cv uiterlijk 7 maart 2017 aan: Judith Diepbrink, Postbus 17186 (1001JD) Amsterdam of per email: diepbrink@kroesadvocaten.nl. Voor meer informatie over het kantoor kun je  kijken op onze website www.kroesadvocaten.nl of neem contact op met Judith Diepbrink, tel: 020 5207050.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
_____________________________________________________________________________
Contactpersoon:
Judith Diepbrink (diepbrink@kroesadvocaten.nl)
020 520 70 50

Meer informatie over de vacature:Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator