De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

20 februari 2017

Expert Meeting Proving family ties in Eritrean family reunification cases 7 maart VU

De VU Migration Law Clinic en VluchtelingenWerk Nederland organiseren een Expert Meeting over (het bewijzen van) de gezinsband bij Eritrese gezinsherenigingen. NB. De presentaties zijn in het Engels!
Programma
14.00-14.10 Opening door voorzitter Prof. Mr. Pieter Boeles, sectie migratierecht, Vrije Universiteit Amsterdam.
14.10-14.55 Dr. Gunter Schröder zal spreken over zijn onderzoeksresultaten ten aanzien van de authenticiteit van Eritrese huwelijksakten
14.55-15.40 Dr. Yohannes Amanuel zal spreken over het Eritrese huwelijksrecht. Ook zal hij in gaan op de eisen rondom huwelijksregistratie en de gevolgen als hieraan niet is voldaan en de problematiek rondom de geldigheid van Eritrese huwelijken in Nederland.
15.40-16.00 Pauze
16.00-16.45 Prof. Mirjam van Reisen zal spreken over haar rapport ‘Niets is wat het lijkt’, dat de gevolgen van de “lange arm” van de Eritrese overheid in Nederland bespreekt.
16.45-17.20 Rosa Coene, Elin Gafvelin, Verônica Otero en Francesca Rondine van de Migration Law Clinic, Vrije Universiteit Amsterdam, zullen hun onderzoeksrapport presenteren getiteld “Bewijsnood”: a legal measurement or an unlawful procedural hurdle?

De expert meeting vindt plaats op dinsdag 7 maart 2017 van 13.45u (inloop) tot 17.30u in de Kerkzaal (zaal HG 16A-00), 16e verdieping VU Amsterdam, Boelelaan 1105, Amsterdam. Een routebeschrijving vindt u via: http://www.vu.nl/nl/over-de-vu/contact-routebeschrijving/index.aspx

Inschrijving kan tot uiterlijk 27 februari via: https://fd7.formdesk.com/vuamsterdam/MigrationLawClinicSeminar2017

Er zijn geen kosten verbonden aan de Expert MeetingWellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator