De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

20 mei 2014

VACATURE: Ervaren advocaat


Beste mevrouw Raspe,

Hieronder vindt u de tekst van de vacature:
 
VACATURE: Ervaren advocaat
Boulevard Heuvelink Advocaten is sinds 1976 in Arnhem gevestigd, nabij het centrum en het Paleis van Justitie. Wij voeren met 8 advocaten een gespecialiseerde deels sociale en deels betalende praktijk op basis van een kostenmaatschap. De werksfeer is informeel en collegiaal.

Wij zijn op zoek naar een ervaren advocaat

De voorkeur gaat uit naar advocaten met een afgeronde stage en een eigen praktijk op het gebied van vreemdelingenrecht, vluchtelingenrecht, sociaal zekerheidsrecht, strafrecht en/of algemeen civiel recht. Een combinatie met andere rechtsgebieden is mogelijk. Ook is het bespreekbaar een eigen specialisme te ontwikkelen dan wel verder uit te bouwen. Directe toetreding tot de maatschap heeft onze voorkeur.

Reacties graag naar:
Boulevard Heuvelink Advocaten
t.a.v. mr. H.F.J.L. van Pelt
Postbus 3068
6802 DB Arnhem

E-mail:
pelt@bdhadvocaten.nl
Voor telefonische inlichtingen: 026-4453552 
Alvast erg bedankt voor het plaatsen van de vacature!
 
Met vriendelijke groet,
 
mw. mr. A.C. (Andrea) Pool
Boulevard Heuvelink Advocaten
Postbus 3068
6802 DB ARNHEM


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator