De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 april 2014

VACATURE: Arbeidsrechtadvocaat die zich in migratierecht wil verdiepen


Ben jij een internationaal georiënteerde arbeidsrechtadvocaat op zoek naar een stimulerende werkomgeving?

GMW Advocaten zoekt een startende advocaat-medewerker of gevorderde advocaat-stagiair (m/v) voor de sterk groeiende sectie Arbeidsrecht- en Ambtenarenrecht. Van jou verwachten we een uitstekende beheersing van de Engelse taal, ervaring in het arbeidsrecht, commerciële vaardigheden en affiniteit met migratierecht. Vind je het leuk om voor expats te werken en voor internationaal opererende ondernemingen? En zou je je daarnaast willen verdiepen in migratierecht? Dan maken wij graag nader kennis met jou.

Wie wij zijn
GMW Advocaten is een hedendaags, eigenzinnig kantoor. Onze mensen werken samen buiten de kaders van hun eigen werkgebied. Je vindt bij ons een unieke mix van juridische specialismen onder één dak. Ons kantoor staat midden in de maatschappij. Wij zijn professionals die - in een vakgebied dat bestaat bij de gratie van bestaande regels - telkens op zoek gaan naar nieuwe ideeën en inzichten. Onze sleutelbegrippen zijn Betrokkenheid en Oplossingen.

Wat wij bieden
Bij ons vind je een collegiale sfeer en veel aandacht voor de ontwikkeling van individu en organisatie.

Voor meer informatie kun je je wenden tot Godelijn Boonman (g.boonman@gmw.nl, 070 361 50 48). Sollicitaties kunnen gestuurd worden aan Marieke Morshuis (m.morshuis@gmw.nl)

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator