De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

13 oktober 2013

VACATURE: ervaren jurist nationaliteitsrecht (o.a. Rijkswet op het Nederlanderschap) UPDATEInteressante interim opdracht voor medior of senior jurist binnen de rijksoverheid.

Start: per medio november
Gevraagd:
·         Uitstekende en actuele kennis van de Algemene Wet Bestuursrecht
·         Uitstekende en actuele kennis van het nationaliteitsrecht en het familierecht
·         Goede kennis van het Europees recht en internationaal privaatrecht
Bij interesse graag contact opnemen met Wytzia Raspe via webmaster @ vreemdelingenrecht . com (om spambots te misleiden met wat extra spaties hier geplaatst maar u snapt dat alles gewoon aan elkaar moet)Is dit een Nederlander? 

De vacature staat uit bij een mij bekende headhunter. Die er de voorkeur aan geeft om de vacature tekst een beetje vaag te houden om te voorkomen dat de concurrentie bij zijn opdrachtgevers op de stoep staat.

Zou u graag meer willen weten stuur dan een beknopt cv naar mij wat ik weer aan de headhunter kan doorgeven. Uiteraard zullen uw gegevens geheel vertrouwelijk worden behandeld. De headhunter kan dan met u contact opnemen om meer over de functie te vertellen en dan kunt u samen kijken of u al dan niet wilt solliciteren.


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator