De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 oktober 2013

VACATURE: Stageopdracht Burgerzaken, naturalisatie


Periode en ingangsdatum
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk. Een stage voor 6 maanden. 36 uur per week.

Plek in de organisatie
De afdeling Burgerzaken is onderdeel van Publiekszaken, dat verantwoordelijk is voor de publieksdienstverlening van de gemeente Utrecht. Burgerzaken werkt proactief en klantgericht. Binnen de kaders van wet- en regelgeving leveren zij correcte en betrouwbare producten en diensten vanuit hun rol als beheerder van identiteiten en persoonsinformatie. De afdeling verzorgt de registratie, het onderhoud en de actualisatie van de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) en voert de taken van de Burgerlijke Stand (BS) en nationaliteitswetgeving uit. Ook verzorgt Burgerzaken de uitgifte van reisdocumenten, rijbewijzen en levert persoonsinformatie.

Taak van het onderdeel 
Team 1 van de afdeling Burgerzaken houdt zich onder andere bezig met nationaliteitsrecht. Het team behandelt verzoeken van vreemdelingen voor het verkrijgen van de Nederlandse nationaliteit. Om de Nederlandse nationaliteit te verkrijgen dienen naturalisandi en optanten o.a. de naturalisatieceremonie bij te wonen. Deze bijeenkomst wordt 1-2 per maand georganiseerd door Burgerzaken.

Inhoud van de stage
In de praktijk krijg je te maken met allerlei administratieve, organisatorische en ondersteunende werkzaamheden, ook notuleren behoort tot de taken. Je wordt tevens ingezet bij het organiseren en leiden van de naturalisatieceremonie.

Bijzonderheden
Net als de ambtenaar in dienst van de gemeente heb jij een speciale positie. Je vertegenwoordigt ‘de overheid’. De overheid moet betrouwbaar en onafhankelijk werken. Als een stage langer dan 1 maand duurt vragen wij je de integriteitverklaring te ondertekenen. Dit is een eed of belofte in een modern jasje. De tekst maakt duidelijk wat de gemeente Utrecht onder integriteit verstaat en wat wij verlangen van jou als medewerker.

Stagevergoeding en reiskosten
De stagevergoeding is afhankelijk van opleidingsniveau en duur van de stage. Als de onderwijsinstelling een ander bedrag aanbeveelt dan kunnen we van onze regeling afwijken. Het afwijkende bedrag kan echter nooit hoger zijn dan het bedrag uit onze regeling. Als de stagiair geen geldige OV-kaart heeft krijgt hij de reiskosten vergoed. De hoogte van de vergoeding is bepaald in de gemeentelijke regeling. De stagevergoeding bij een MBO opleiding is 350,00 bruto bij stage van drie maanden en langer.

Dit breng je mee 
Je bent in staat zelfstandig en nauwkeurig te werken. Er wordt ook van je verwacht dat je goed kunt afstemmen en samenwerken. Je hebt ervaring met Office, zoals Outlook, Word en Excel en je bent in staat nieuwe systemen je snel eigen te maken. Je bent een organisatietalent (durft ook een toespraak of presentatie te houden) en bent bereid om op weekdagen 1-2 keer per maand te werken tot 19.00 uur.


Online solliciteren & meer informatie
Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct online of neem voor meer informatie over de functie-inhoud contact op met mw. Caroline Bourdrez van Gemeente Utrecht (tel. 030 -286 2019).


Organisatie:
Gemeente Utrecht
Dienstverband:
Stage (36.0 uur)
Plaats:
UTRECHT
Hoogst genoten opleiding:
MBO

Plaatsingsdatum:
21 okt 2013


 Bron: http://www.carriereoverheid.nl/frontend/frontendIndex/0,1004,3183_1734-121439_1736-121439,00.html?click_vacancy=true&vacancy_id=121439In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator