De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

18 januari 2019

Er zijn duidelijk kamervragen gesteld over de afwezige IND op zittingen bij de vreemdelingenkamers van de rechtbank


Documenten over het onderwerp Asielbeleid

Deze vraag is al wel beantwoord:

Antwoorden op Kamervragen over personeelstekort bij de IND

Staatssecretaris Harbers (JenV) beantwoordt de vragen van het Kamerlid J. van Dijk (SP) over het personeelstekort bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Het Kamerlid stelde deze vragen naar aanleiding van het bericht dat de IND steeds vaker afwezig is in de rechtszaal en daardoor zaken verliest.

De vragen van de SP ziet vooral op de arbeidsmarktsituatie: Is het salaris wel hoog genioeg? Wordt er niet gerotzooid met uitzendconstructies? Willen mensen wel bij de IND werken?

Persoonlijk denk ik dat er genoeg mensen bij de IND willen werken maar je gaat geen goede baan opzeggen om bij een detacheerder de baangarantie te hebben tot de volgende dag. Dus griffiers bij de rechtbanken of mensen die nu op een advocatenkantoor werken gaan echt niet overstappen!
Niet alleen kosten die detacheerders een fortuin, inderdaad hebben ze ook nog eens de neiging om te knibbelen op salarissen.
Laat de IND gewoon eens een adres op hun website zetten waar mensen een open sollicitatie heen kunnen sturen. Reken maar dat er dan snel kan worden geput uit een eigen voorraad. EN biedt die mensen gewoon dat ambtenarencontract aan wat pas na twee jaar vast wordt net als bij mij vroeger. Dan wagen ook mensen met een vaste baan zich aan een overstap.

Sale Januari 2019

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator