De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 januari 2019

VACATURE: Juridisch medewerker op het gebied van het vreemdelingenrecht bij het ASKV


Het ASKV / Steunpunt Vluchtelingen is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor de belangen van met name uitgeprocedeerde vluchtelingen. We bieden juridische, materiële en psychosociale hulp en zetten ons in voor een humaan vluchtelingenbeleid. Het ASKV heeft op dit moment een vacature, die we tegelijk intern en extern uitzetten:

Juridisch medewerker
24 uur per week voor de periode 1 februari 2019 t/m 31 januari 2020


De functie
De juridisch medewerker is verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten met een juridische hulpvraag. De medewerker wordt aangestuurd door de coördinator van het hulpverleningsteam.  In nauwe samenwerking met collega’s van het maatschappelijk team geef je het begeleidingstraject vorm. Je verricht onderzoek naar dossiers van mensen die bij ons op intake zijn gekomen en verwijst door naar toekomstoriëntering indien er geen perspectief op legaal verblijf in Nederland bestaat.
Als betaalde medewerker ondersteun je de coördinator van het juridisch team bij het organiseren van de werkzaamheden, administratieve taken en verbetering van dossiervoering. Je bent op vaste momenten aanwezig als ‘achterwacht’, en zorgt voor stabiliteit en continuïteit in het team. Je bent  een aanspreekpunt voor advies en het inwerken van nieuwe collega’s.

Wij bieden:
  • Prettige werksfeer in een gemotiveerd team van medewerkers en vrijwilligers.
  • De functie in ingedeeld in loonschaal 8 van de CAO Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Profiel van kandidaten:
  • HBO/Academisch werk- en denkniveau 
  • Affiniteit met de doelstellingen van het ASKV  
  • Kennis van doelgroep en werkveld
  • Werkervaring in hulpverlenende functies met juridische (vreemdelingenrechtelijke) aspecten
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en een grote mate van zelfstandigheid, maar ook in teamverband kunnen werken 
  • Flexibiliteit om je aan te passen aan veranderende omstandigheden
Stuur voor maandag 21 januari 2019 een motivatiebrief en CV naar sollicitatie[ad]askv.nl. De gespreksronde zal plaatsvinden op woensdag 23 januari 2019. 


 https://www.askv.nl/nieuws/vacature-juridisch-medewerker/


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator