De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 januari 2019

Yolanda's man krijgt maar geen toeristenvisum

 
Inderdaad worden visa in eerste aanleg (bij de aanvraag) vaak snel afgewezen en soms om onbegrijpelijke redenen. Ik zie zakenmensen langskomen of mensen die al eerder een visum hebben gehad. Vaak valt er heel wat te redden door in bezwaar te gaan. Dat kan met een advocaat, een specialist vreemdelingenrecht zoals ikzelf maar kunt u ook zelf doen. De IND kijkt dan nog eens goed naar de zaak en heeft daar meer tijd voor.


Yolanda’s grote liefde is een Egyptenaar. Lange tijd reisde ze om de paar maanden naar hem toe, maar sinds haar scooterongeluk in 2015 gaat dat niet meer. Omdat het Yaser maar niet lukt om op een toeristenvisum naar Nederland te komen, heeft Yolanda een advocaat in de arm genomen. "Het maakt me boos. Yaser heeft een bedrijf, een appartement en schoolgaande kinderen. Hij wíl hier niet eens wonen!"
Yolanda: "In 2010 organiseerde ik reizen naar Oost-Afrika. Samen met mijn dochter was ik afgereisd naar Egypte om nieuwe bestemmingen te zoeken. We kwamen uit bij het plaatsje Dahab, een voormalig hippie-dorpje in de Sinaï, naast de Rode Zee.#vreemdelingenrechtInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator