De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 december 2017

VACATURE: Allround Administratief Medewerker


Voor een van onze opdrachtgevers binnen de rijksoverheid zijn wij op zoek naar een fulltime administratief medewerker met ervaring in telefonisch contact en het maken van planningen.

Als administratief medewerker ben je in deze functie verantwoordelijk voor de administratieve en ondersteunende werkzaamheden van de afdeling. Binnen de afdeling wordt volledig digitaal gewerkt.

Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:
- Je verwerkt en registreert de verschillende handelingen in het digitale informatiesysteem.
- Je hebt telefonisch contact met verschillende collega's en externe partners.
- Je controleert de vorm en de inhoud van de dossiers.
- Je draagt zorg voor het verwerken van nieuwe dossiers en digitaliseert de stukken in het daarvoor bestemde systeem.
- Tevens ben je aanspraakpunt voor de medewerkers, voor wat betreft de administratieve afhandeling van dossiers.
- Je signaleert hierin mogelijke knelpunten en draagt, in overleg met de collega’s, zorg voor een tijdige en juiste planning van gesprekken.
- Je ondersteunt bij alle andere administratieve werkzaamheden. Voor deze functie zoeken wij een fulltime administratief medewerker met ervaring in telefonisch (klant)contact en planningswerkzaamheden.

Daarnaast breng jij het volgende mee:
- MBO werk en denkniveau, door een afgeronde opleiding;
- Kennis van (moderne) vreemde talen;
- Affiniteit met/ kennis van de vreemdelingen keten;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Computervaardigheden, bij voorkeur gewerkt met verschillende ICT-/ database systemen;
- Je bent flexibel, kunt goed omgaan met veranderingen in je werkinhoud en bent pro-actief ingesteld.
- Je hebt ervaring met het maken van planningen;
- Je bent 36 uur per week beschikbaar.

Verder ben je een echte teamplayer, stressbestendig, klantgericht, werk je nauwkeurig en resultaatgericht. We bieden je een dienstverband voor 6 maanden, met mogelijkheden tot verlenging.

Het betreft een functie voor 36 uur per week. Het salaris bedraagt €1999 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Ben jij de administratief medewerker die we zoeken?

Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV! Solliciteer direct


Kerstwinkel 2017Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator