De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 februari 2018

VACATURE: Tweede Kamerlid Malik Azmani is op korte termijn op zoek naar een persoonlijk medewerker.

Malik is woordvoerder immigratie & asiel, mensenhandel & prostitutie (J&V) en AIVD/Wet op de inlichtingen en veiligheidsdiensten (BZK). Daarnaast is hij voorzitter van de Kamercommissie voor Europese Zaken.


Wat houdt de functie in?
Heb je interesse in landelijke politiek? Lijkt het je leuk om Malik bij al zijn werkzaamheden te ondersteunen? Binnen de VVD-fractie worden de Kamerleden bij het uitoefenen van hun wetgevende en controlerende taken ondersteund door beleidsmedewerkers, voorlichters, team online, het secretariaat en hun persoonlijk medewerker. Als persoonlijk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de mensen in het land, organisaties, bedrijven, journalisten en ambtenaren die contact zoeken met het Kamerlid. De actualiteit volg je op de voet, je signaleert relevante ontwikkelingen en je bereidt spreekbeurten en debatten organisatorisch en inhoudelijk voor. Je draagt zorg voor een soepele en accurate afwikkeling van de dagelijkse gang van zaken en verricht zo nodig ook werkzaamheden ten behoeve van de fractie.

Herken je jezelf in het onderstaande profiel?
Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau, hebt bij voorkeur een afgeronde masteropleiding en hebt een brede algemene ontwikkeling. Je kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is goed. Je hebt een actieve belangstelling voor politiek en nieuws en je herkent je in de standpunten van de VVD. Je bent een duizendpoot met een hoge mate van verantwoordelijkheid, assertiviteit en zelfstandigheid. Organiseren is jouw tweede natuur en als office manager pur sang weet je de juiste prioriteiten te stellen. Ook onder tijdsdruk werk je gestructureerd en accuraat. Dat werkplanning en -tijden kunnen wijzigen is voor jou geen probleem. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed; je redeneert helder en overtuigend, weet jouw ideeën goed te verwoorden en beschikt over een vlotte pen voor uiteenlopende soorten teksten. Je bent representatief en sociaal vaardig. Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen. Je bent stressbestendig, hebt humor en relativeringsvermogen.

Interesse?
Het gaat om een uitdagende fulltime functie in het hart van onze parlementaire democratie. Naast een unieke werkomgeving bieden we een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Beloning vindt plaats volgens een eigen salarissysteem dat is geënt op dat van de rijksambtenaren (BBRA-schalen). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Chantal Kok, persoonlijk medewerker van Malik (c.kok@tweedekamer.nl).  Motivatiebrief en CV kun je tot uiterlijk vrijdag 2 maart richten aan Malik Azmani per e-mail op m.azmani@tweedekamer.nl. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 12 maart.

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator