VACATURE: Tweede Kamerlid Malik Azmani is op korte termijn op zoek naar een persoonlijk medewerker.

Malik is woordvoerder immigratie & asiel, mensenhandel & prostitutie (J&V) en AIVD/Wet op de inlichtingen en veiligheidsdiensten (BZK). Daarnaast is hij voorzitter van de Kamercommissie voor Europese Zaken.


Wat houdt de functie in?
Heb je interesse in landelijke politiek? Lijkt het je leuk om Malik bij al zijn werkzaamheden te ondersteunen? Binnen de VVD-fractie worden de Kamerleden bij het uitoefenen van hun wetgevende en controlerende taken ondersteund door beleidsmedewerkers, voorlichters, team online, het secretariaat en hun persoonlijk medewerker. Als persoonlijk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de mensen in het land, organisaties, bedrijven, journalisten en ambtenaren die contact zoeken met het Kamerlid. De actualiteit volg je op de voet, je signaleert relevante ontwikkelingen en je bereidt spreekbeurten en debatten organisatorisch en inhoudelijk voor. Je draagt zorg voor een soepele en accurate afwikkeling van de dagelijkse gang van zaken en verricht zo nodig ook werkzaamheden ten behoeve van de fractie.

Herken je jezelf in het onderstaande profiel?
Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau, hebt bij voorkeur een afgeronde masteropleiding en hebt een brede algemene ontwikkeling. Je kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is goed. Je hebt een actieve belangstelling voor politiek en nieuws en je herkent je in de standpunten van de VVD. Je bent een duizendpoot met een hoge mate van verantwoordelijkheid, assertiviteit en zelfstandigheid. Organiseren is jouw tweede natuur en als office manager pur sang weet je de juiste prioriteiten te stellen. Ook onder tijdsdruk werk je gestructureerd en accuraat. Dat werkplanning en -tijden kunnen wijzigen is voor jou geen probleem. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed; je redeneert helder en overtuigend, weet jouw ideeën goed te verwoorden en beschikt over een vlotte pen voor uiteenlopende soorten teksten. Je bent representatief en sociaal vaardig. Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen. Je bent stressbestendig, hebt humor en relativeringsvermogen.

Interesse?
Het gaat om een uitdagende fulltime functie in het hart van onze parlementaire democratie. Naast een unieke werkomgeving bieden we een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Beloning vindt plaats volgens een eigen salarissysteem dat is geënt op dat van de rijksambtenaren (BBRA-schalen). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Chantal Kok, persoonlijk medewerker van Malik (c.kok@tweedekamer.nl).  Motivatiebrief en CV kun je tot uiterlijk vrijdag 2 maart richten aan Malik Azmani per e-mail op m.azmani@tweedekamer.nl. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 12 maart.

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Reacties

Populaire posts van deze blog

VACATURE: Beslisme­de­werker Buitenlandse Zaken VISA - CSO

VACATURE: Medewerker aanmeldgehoren

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Documentaire "verloren jongens" over asielzoekende kinderen die door Europa zwerven

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Salarisvereisten en de verblijfsvergunning op basis van de ICT-richtlijn