De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 juni 2017

Vacature: Senior Administratief medewerker in Rijswijk (Ik vermoed bij DTenV) - vreemdelingenrecht


Wat ga je doen?

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Senior Administratief medewerker in Rijswijk. Als Senior Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden van een team administratief medewerkers en het coachen van medewerkers. Ook controleer je de werkzaamheden en fiatteert de verschillende taken. Je voert voortgangsgesprekken en levert input voor functionerings- en beoordelingsgesprekken en neemt hier in voorkomende gevallen aan deel. Je verzorgt de introductie en instructie van nieuwe medewerkers. Je signaleert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot de uitvoering, de werkzaamheden en de bedrijfsvoering en adviseert de afdelingsmanagers over de te nemen besluiten.

Wie ben je?

Functie-eisen
 • MBO+ werk- denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van (moderne) vreemde talen;
 • Basiskennis van het vreemdelingenrecht — en beleid (in het bijzonder terugkeer en uitzetbeleid, toezicht maatregelen)
 • Computervaardigheden, bij voorkeur gewerkt met verschillende ICT-/ database systemen
 • Vaardigheid in het signaleren van problemen en probleemoplossend vermogen;
 • Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid, klantvriendelijkheid dan wel communicatieve vaardigheden.
 • Organisatorische vaardigheden
 • Coachingsvaardigheden
Daarnaast bent u bestand tegen zich snel opvolgende veranderingen in werkinhoud en werkomstandigheden. U bent pro actief en flexibel.
Kader, bevoegdheden en verantwoordelijkheden
 • Verantwoording: de senior administratief medewerker legt verantwoording af aan de manager over de coördinatie, begeleiding en kwaliteit van de registratie en digitalisering van vreemdeling-gerelateerde documenten;
 • Kader: de kaders worden gevormd door vreemdelingenbeleid, instructies, voorschriften en procedures voor de uitvoering van de werkzaamheden;
 • Beslist over/bij: de senior administratief medewerker neemt beslissingen over de inzet van de administratief medewerkers, het nemen van de juiste prioriteiten, over de opzet en het opstarten van periodieke kwaliteitscontroles, en over de wijze van coachen van medewerkers.

Over Start People LA Den Haag

Rijksoverheid

Wat bieden wij jou?

 • Startdatum in overleg tot 31-12-2017, met kans op verlenging
 • Werkweek 36 uur ( maandag t/m vrijdag). Parttime is niet bespreekbaar.
 • Salaris BBRA schaal 7 € 2214,01 – €2885,71bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Heb je een vraag?Hier staat de vacature https://startpeople.nl/vacature/fulltimesenior-administratief-medewerkerrijswijk-609757/?action=show-form&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

Vaderdag 2017 BE


Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator