De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 februari 2012

Politiek Café "Integratie" met Ahmed Marcouch, tevens afleggen verantwoording over gebeurtenissen omtrent vertrek Job Cohen

Door Helma Baart
De PvdA Leiden organiseert op dinsdag 28 februari een politiek café over integratie met als hoofdspreker Ahmed Marcouch.
 
Marcouch werd in  2010 met voorkeursstemmen gekozen tot lid van de  Tweede Kamer voor de PvdA. Daarvoor was hij o.a. stadsdeelvoorzitter in het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart. Daar liet hij een eigen geluid over integratie en de relatie tussen autochtonen en allochtonen. Met o.a. het laten starten van de Gay Parade in het gemengde stadsdeel confronteerde hij veel bewoners met hun standpunten. In 2007 gaf hij in een interview in Vrij Nederland aan dat integratie meer is dan ‘leren of het hebben een baan’. Een mentaliteitsverandering is wat Marcouch betreft bij dat proces cruciaal.
 
Naast Marcouch zal vanuit de PvdA het Leids gemeenteraadslid Esther Karsch-Spiro aanwezig zijn. Zij zal een korte inleiding geven op de vraagstukken op het gebied van integratie in de gemeente Leiden. Ook zullen representanten zijn van verschillende minderheidsgroepen uit de Leidse samenleving.
 
Vanzelfsprekend is iederen van harte uitgenodigd om ook deel te nemen aan het debat.
 
Het café start op dinsdag 28 februari  om 20.00 uur en zal plaatsvinden in café-restaurant De Grote Beer, kleine zaal boven, Rembrandstraat 27, 2311 VV Leiden, 071-5121719.
 
Ahmed Marcouch zal op ons verzoek tijdens dit Politiek Café van 21.30 tot 22.00 uur verantwoording afleggen over de gebeurtenissen omtrent het vertrek van Job Cohen. Alle Tweede Kamer fractieleden zullen als daar behoefte aan bestaat binnen de afdelingen deze verantwoording afleggen. 
 
Organisatoren Politiek Café:
 
Wouter Veenendaal
Christiaan v.d. Griend
Roxanne Hiensch
Marc Newsome
 
Bron: http://www.leiden.pvda.nl/nieuws/nieuws_item/t/politiek_cafe_integratie_met_ahmed_marcouch_tevens_afleggen_verantwoording_over_gebeurtenissen_omtrent_vertrek_job_cohen


Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator