De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 oktober 2010

VACATURE: Werkervaringsplaatsen voor vluchtelingen en biculturelen

Vacaturenummer: RWS-BV-CD-211
Sluitingsdatum: 28/10/2010


Solliciteren


Functie-omschrijving
Rijkswaterstaat heeft werkervaringsplaatsen in de vakgebieden:

•Human Resource Management (HRM) (locaties Rotterdam en Utrecht)
•Bedrijfskunde en Organisatiekunde (locaties Delft en Utrecht)
•Verkeerskunde (locatie Leeuwarden)
•Civiele Techniek (locatie Rotterdam)
Rijkswaterstaat zoekt 7 hoogopgeleide vluchtelingen of 2e en 3e generatie biculturelen, die een jaar werkervaring op willen doen. Het gaat om werkervaringsplaatsen op onze locaties in Delft, Rotterdam, Leeuwarden en Utrecht.
Naast het opdoen van werkervaring is er een speciaal opleidingsprogramma dat jou de gelegenheid biedt om je verder te ontwikkelen.
Het programma duurt een jaar en bestaat uit twee fasen. De eerste maanden zijn vooral gericht op het kennismaken met de organisatie. De tweede fase is voornamelijk gericht op het opdoen van werkervaring. Bij goed functioneren zal Rijkswaterstaat zich uitermate inspannen om je geplaatst te krijgen op een functie binnen of buiten Rijkswaterstaat.

Functie-eisen
Je hebt een hbo+ of academisch niveau en affiniteit met het werk van Rijkswaterstaat (aanleg, beheer en onderhoud van (vaar)wegen met marktpartijen). Je stelt degelijke en goed afgewogen adviezen op voor de opdrachtgever/klant, waarbij duidelijk hoofd- en bijzaken zijn onderscheiden en het geheel logisch overkomt. Je wilt graag leren en je verder ontwikkelen binnen een overheidsorganisatie zoals Rijkswaterstaat. Je legt gemakkelijk contacten en je werkt graag met anderen samen. Je hebt gevoel voor wat er binnen de organisatie speelt en kunt daar rekening mee houden. Je kunt goede resultaten leveren en doet dit binnen de afgesproken tijd. Je neemt gemakkelijk actie en komt graag met ideeën en oplossingen. Je kunt goed omgaan met tijdsdruk en het lukt je om door te zetten bij spanningen en teleurstellingen.

Overige eisen: vanwege het feit dat het een gesubsidieerd project betreft, geldt de aanvullende eis van minimaal een half jaar werkloos en ingeschreven staan bij het UWV (eis geldt niet voor vluchtelingen).

Werk-/denkniveau
Bachelor - HBO


Arbeidsvoorwaarden
Minimum salaris: € 2396 bruto per maand
Maximum salaris: € 3852 bruto per maand
Indicatie: Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden

Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36

Organisatie
Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Rijkswaterstaat werkt aan de bescherming tegen overstromingen en aan schoon en voldoende water voor alle gebruikers. Bovendien bevordert Rijkswaterstaat de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer, zowel op het rijkswegennet als op het netwerk van rijkswateren. Rijkswaterstaat ontwikkelt zich tot een dienstverlenende uitvoeringsorganisatie. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn daarbij sleutelwoorden.

Standplaats
Nederland

Meer informatie
Meer informatie over de vacature: Naam: De heer Mokhtar Boujemaoui
Telefoonnummer: 06- 14615198
Naam (2): Mevrouw Kadriye Demirel
Telefoonnummer (2): 06- 55745175
Meer informatie over de sollicitatieprocedure: Naam: Klanten Contact Centrum
Telefoonnummer: 088 - 7970777

Bijzonderheden

Overige arbeidsvoorwaarden:

Het opleidingsprogramma is in de eerste fase vooral gericht op het kennismaken met Rijkswaterstaat. Het programma omvat in deze fase:

- Introductie/kennismaking organisatie, waaronder werkbezoeken aan Rijkswaterstaatwerken;

- Taalbegeleiding voor vluchtelingen (groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken).

De tweede fase is voornamelijk gericht op het opdoen van werkervaring en een opleidingsprogramma (op maat) binnen Rijkswaterstaat.Je krijgt een mentor die zowel inhoudelijk begeleidt als anderszins steun biedt.

Bron: http://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/detail/werkervaringsplaatsen-voor-vluchtelingen-en-biculturelen-rws-bv-cd-211/index.cfm?vacature_id=9LJAGPFP&adm_pin=01380

1 opmerking:

F. Georgescu zei

De vacature ziet er interessant te zijn. Welke kansen vergt zijn voor een buitenlandse aanvrager die geen vlugtelingen is maar wie kan een meerwaarde geven aan de organisatie en het helpen bereiken van zijn doelen, een Meester in de Rechten, met specialisatie over het EU migratie wet? U kunt kijken over mijn kwalificaties hier: http://nl.linkedin.com/in/georgescuflorin. Voel je vrij om me te contacteren indien geïnteresseerd bent.

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator