VACATURE: Jobhunter statushouders – Leiden

 

Bender is op zoek naar een jobhunter statushouders! Ben jij op zoek naar afwisseling in je werk en wil jij jezelf blijven ontwikkelen als jobhunter? Als jobhunter statushouders via Bender kun jij jouw kennis en ervaring inzetten bij verschillende opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Als jobhunter statushouders is je hoofdtaak het begeleiden en bemiddelen van werkzoekenden naar passend werk. In deze functie ga je specifiek aan de slag met de doelgroep statushouders. Daarbij geef je en verzorg je gerichte trainingen en workshops over bijvoorbeeld het voeren van sollicitatiegesprekken. Je gaat actief om zoek naar passende vacatures en leerwerktrajecten, je onderhoudt contacten met werkgevers en breidt hierin doorlopend je netwerk uit. Waar nodig ga jij mee naar een sollicitatiegesprek tussen de kandidaat én de werkgever, hierin zoek jij een match tussen beide en stel je afspraken op. Jij kan de werkgever ook adviseren over andere leerwerk trajecten, subsidiemogelijkheden en anders opstapregelingen voor statushouders. Een veelzijdige functie!

Werken via Bender, hoe werkt dat?

Bender is met 500 professionals in dienst actief in het sociaal domein, ruimtelijk domein, zorg en wonen. Onze enthousiast en leergierige professionals zetten wij middels detachering in bij onze opdrachtgevers bijvoorbeeld de gemeente. Middels wisselende opdrachten, toegang tot de Bender academie en een fijne regiomanager gaan wij aan de slag met jouw ontwikkeling en groei. Bender heeft kantoren in Amsterdam, Utrecht en Deventer. Jij wordt ingezet op opdracht in de omgeving van jouw woonplaats.


Waar zijn wij naar op zoek?

Een functie als jobhunter statushouders is een veelzijdige en uitdagende baan. Daarnaast zijn we op zoek naar professionals die:

  • In het bezit zijn van een hbo opleiding die aansluit bij de functie
  • Ervaring hebben in de arbeidsbemiddeling en daarbij ervaring hebben met het werken met statushouders
  • Sterke commerciële vaardigheden hebben, denk hierbij aan de ervaring met het benaderen van werkgevers en koude acquisitie
  • Kennis hebben van de Participatiewet en vreemdelingenrecht
  • Ervaring hebben in het werken met statushouders. Denk bijvoorbeeld hierbij aan kennis van cultuurverschillen, GGZ en traumaverwerking

Wat krijg jij van Bender?

  • Salaris! Afhankelijk van jouw expertise en werkervaring wordt je ingeschaald
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto
  • Een contract voor minimaal 32 uur per week dat bij goed functioneren overgaat in een contract voor onbepaalde tijd
  • Een fijne regiomanager, toegang tot de Bender Academie en interessante en leuke (digitale) feestjes met jouw collega’s van Bender!

Bender Academie

We vinden het belangrijk dat jij je als professional kan blijven ontwikkelen en nieuwe kennis op kan blijven doen. Dit maakt dat je plezier houdt in je werk en goed kunt inspelen op nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied. Bij Bender geloven wij in de kracht van groei en aandacht. Deze twee komen samen in onze Bender Academie. Voor jou als jobhunter statushouders bieden we bijvoorbeeld de volgende trainingen:

  • Actualiteiten Participatiewet
  • Motiverende gespreksvoering

Enthousiast over Bender en de vacature?

Dan kan je gemakkelijk solliciteren via deze pagina door te klikken op de sollicitatiebutton. Mocht je eerst meer willen weten over de vacature, neem dan contact op met de recruiters sociaal domein van Bender via 020 5787300 of via sollicitatie@bendergroep.nl.

 Hier gevonden: https://bendergroep.nl/vacatures/jobhunter-statushouders-leiden/?utm_source=Indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=Indeed_sociaal

 

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. ModeMode Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Kijk ook eens op dit reisblog: https://www.europevisitandvisa.com/

Kijk ook eens op dit boekenblog bijvoorbeeld voor: The invasion of the last free kingdom of Sri Lanka - And the love of a girl for an elephant - Review of "The Elephant Keeper's daughter"
http://www.dutchysbookreviewsandfreebooks.com/2021/02/the-invasion-of-last-free-kingdom-of.html


Reacties

Populaire posts van deze blog

VACATURE: Beslisme­de­werker Buitenlandse Zaken VISA - CSO

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

Forums over gezinshereniging

VACATURE: Casemanager bij het COA in Arnhem op asielzoekerscentrum

Vraag: Kan ik mijn oude moeder naar Nederland halen?

UItspraak: Marokkanen kunnen niet vrijgesteld worden van inburgering met een beroep op de Associatieovereenkomst

Documentaire "verloren jongens" over asielzoekende kinderen die door Europa zwerven

Artikel over schrijnende gevolgen afschaffing ouderenbeleid -Koop vandaag het Reformatorisch Dagblad:

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)