De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 juli 2019

VACATURE: (senior) juridisch medewerker, Bestuursrecht bij de Rechtbank te Rotterdam


Rotterdam
€3.885 per maand
Het rechtsgebied bestuursrecht heeft drie zittingsteams. De teamvoorzitter en een hoofd juridische ondersteuning sturen een team aan. Daarnaast bestaat een team uit (senior) rechters, (senior) stafjuristen en (senior) juridisch medewerkers. De teams worden ondersteund door twee roosteraars en drie managementassistentes. Voor onze teams zijn we op zoek naar enthousiaste en leergierige (senior) juridisch medewerkers.

Wat je gaat doen

Als (senior) juridisch medewerker beoordeel je (complexe) juridische dossiers en maak je hiervan een analyse. Het bijhouden van relevante jurisprudentie en vakliteratuur is in deze functie van groot belang. Je bereidt de zaak voor, bent griffier ter zitting en treedt op als gesprekspartner van de rechters. Aan de hand daarvan verzorg je de juridische nabewerking, waaronder het maken van concept-uitspraken. Ook lever je een bijdrage aan de coördinatie van de behandeling. In beginsel zal je worden ingezet op zaken op het gebied van sociale verzekeringen of vreemdelingenrecht.

Wat we je bieden

In deze functie zijn er volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden uit te breiden. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De rechtbank organiseert met regelmaat interessante én gezellige activiteiten. We organiseren onder andere inspiratielezingen en je kunt je aansluiten bij de netwerkvereniging voor jonge juristen van de rechtbank Rotterdam.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld volgens het algemeen Rijksambtenarenreglement (ARAR):
  • Het salaris bedraagt maximaal € 3.885,48 (schaal 9) en maximaal € 4.313,89 (schaal 10), gebaseerd op een 36-urige werkweek;
  • Verlof van 144 + 21,6 wettelijke resp. bovenwettelijke vakantie-uren bij een werkweek van 36 uur;
  • Vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering 8,3%;
  • Pensioenopbouw volgens het ABP;
  • Een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Goede regelingen voor ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en vergoeding woon werkverkeer;
  • Individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat we van je vragen

Je hebt een afgeronde universitaire studie Nederlands recht met bij voorkeur kennis van het bestuursrecht en in het bijzonder affiniteit met het sociaal verzekeringsrecht en/of vreemdelingenrecht danwel interesse in minimaal één van deze zaakstromen. Ervaring in één van deze zaakstromen is een pré. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend.
Je toont initiatief om je standpunt naar voren te brengen en je kennis aan te vullen en te delen. Je weet een zaak in een juridisch kader te plaatsen en geeft de essentie ervan in een goed juridisch betoog weer. Dit vormt de basis van de uitspraak van de rechter. Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, een goed analytisch vermogen en goede contactuele eigenschappen. Het vermogen om snel te werken combineer je met een scherp oog voor relevante details. Je bent flexibel en raakt niet in de stress wanneer er veel zaken moeten worden afgedaan in een korte tijd. In deze zelfstandige functie ben je ook een teamplayer en zet je je op een positieve wijze in voor het teambelang.

Interesse?

Zoek jij inhoudelijke veelzijdigheid en uitdaging en wil je een bijdrage leveren aan het functioneren van de rechtsstaat? Dan is deze functie bij de Rechtspraak iets voor jou. Solliciteer dan via onderstaande button. Dit kan tot en met 21 juli aanstaande.

De selectiegesprekken vinden plaats op 24, 25 of 26 juli 2019.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan van 28 juni 2019 t/m 19 juli 2019 contact op met Josien Kobus, Hoofd Juridische Ondersteuning Bestuursrecht team 2 via 088-3625681.
Een online selectietest kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Hier solliciteren: https://www.indeed.nl/rc/clk?jk=983559d130a07959&fccid=acae91e63df0d040&vjs=3

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator