De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 juni 2019

VACATURE: senior juridischmedewerker vreemdelingenrecht bij de rechtbank HaarlemBinnen de Rechtbank Noord-Holland zoeken wij een
SENIOR JURIDISCH MEDEWERKER
36 uur
(Team Bestuur, locatie Haarlem)

Wat je gaat doen

Als senior juridisch medewerker zet je je tanden in complexe zaken met diverse juridische aspecten. Binnen het team bestuursrecht behandelen we met name zaken op het gebied van sociale zekerheid, omgevingsrecht en vreemdelingenrecht. Je bereidt de zaken voor en overlegt daarover met de rechter, fungeert ter zitting als griffier en neemt deel aan de beraadslaging in de raadkamer. Je verzamelt relevante jurisprudentie, toepasselijk beleid en vakliteratuur, maakt processen-verbaal en schrijft concept-uitspraken. Voorts neem je (actief) deel aan kennisgroepen, scholings- en jurisprudentiebijeenkomsten.

Wat we je bieden

Een functie vol mogelijkheden om je kennis verder uit te breiden en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld volgens het ARAR, het algemeen Rijksambtenarenreglement:
 • Afhankelijk van kennis en ervaring zal je worden geplaatst in schaal 9 of 10. Het bij deze schalen behorende salaris bedraagt minimaal € 2.750,03 en maximaal € 4.313,89 bruto per maand, op basis van 36 uur per week;
 • Verlof van 144 + 21,6 wettelijke resp. bovenwettelijke vakantie-uren bij een werkweek van 36 uur.
 • Vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering 8,3%.
 • Pensioenopbouw volgens het ABP.
 • Goede regelingen voor ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en vergoeding woon-werkverkeer.
 • Ook heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat we van je vragen

We zoeken kandidaten die net hun studie WO Rechten met specialisatie bestuursrecht en /of vreemdelingenrecht hebben afgerond en maximaal 3 jaar werkervaring hebben. In eerste instantie word je ingewerkt op één van de genoemde rechtsgebieden maar afhankelijk van het werkaanbod kan je ook op andere rechtsgebieden worden ingezet. Ook als je geen werkervaring hebt kun je solliciteren naar deze functie. We vragen een beschikbaarheid van minimaal 32 uren per week.
Niet alleen jij maar ook de organisatie is gebaat bij ontwikkeling en beweging. Jouw ambitie, talent en capaciteit om verder te ontwikkelen zijn daarbij vanzelfsprekend. Om dit te ondersteunen bieden wij een uitgebreid inwerk- en opleidingsprogramma gericht op in- en externe doorgroei.
Om goed invulling te kunnen geven aan de functie moet je verder uitblinken op de volgende gebieden:
 • Schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
 • Zorgvuldigheid en oordeelsvorming;
 • Analytisch vermogen;
 • Plannen en organiseren;
 • Initiatief;
 • Samenwerken.
Bijzonderheden
Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van twee jaar. Bij goed functioneren en gebleken doorgroeimogelijkheden naar de functie senior juridisch medewerker kan dit worden omgezet naar een vaste aanstelling. Een schrijftest maakt deel uit van de selectieprocedure. Een (online) assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Interesse?

Zoek jij een inhoudelijk veelzijdige baan en wil je een bijdrage leveren aan het functioneren van de rechtsstaat? Dan is deze functie iets voor jou. Solliciteer direct via onderstaande button. Dit kan tot en met 6 juni 2019. De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 5 juli aanstaande.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met S.J. Giling, teammanager bestuursrecht/ vreemdelingenrecht; telefoonnummer 088-3614951.
Binnen de rechtbank weten we heel goed zelf onze kandidaten te bereiken. We reageren dan ook niet op acquisitie of aanbiedingen van bureaus of tussenpersonen.
Doorplaatsing en/of overname van deze vacature is niet toegestaan.
We vragen je altijd een Verklaring Omtrent Gedrag te overhandigen bij indiensttreding.
Online screening, bijvoorbeeld via zoekmachines en sociale netwerken kan onderdeel zijn van het selectieproces.
Verplichte VWNW/HPK kandidaten hebben voorrang op andere sollicitanten bij de vervulling van deze vacature. Gaarne kopie aanwijzingsbrief toevoegen.

Vindplaats: https://www.werkenbijderechtspraak.nl/vacature/senior-juridisch-medewerker-607884/

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator