De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 mei 2012

Burgemeester Leek praat op 6 juni met minister Leers over Afghaans gezin


LEEK - De gemeente Leek werkt voorlopig niet mee aan een gedwongen vertrek van de Afghaanse familie Akbari. De gemeente is het hier niet mee eens en heeft minister Leers verzocht in gesprek te gaan met de gemeente over de familie Akbari. Door minister Leers is hierop inmiddels positief gereageerd. Het gesprek vindt plaats op woensdag 6 juni.
Tijdens de raadsvergadering van woensdagavond kondigde burgemeester Berend Hoekstra aan dat hij niet meewerkt aan een gedwongen vertrek vóór 6 juni. In een brief aan de minister zal de gemeente vragen alle ingezette procedures stop te zetten tot de dag dat het gesprek plaatsvindt. Als dit niet gebeurt, verleent de gemeente voorlopig noodopvang, zodat de familie in haar woning kan blijven.
De familie Akbari komt uit Afghanistan en inmiddels 13 jaar in Nederland. Omdat de vader in het gezin van oorlogsmisdaden wordt verdacht in zijn moederland wil het ministerie hem uitzetten.


Bron: http://www.dvhn.nl/nieuws/groningen/article9021301.ece/Burgemeester-Leek-praat-op-6-juni-met-minister-Leers-over-Afghaans-gezin#


Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator