Vacatures bij het COA dat asielzoekers opvangt

 Op het moment zijn er 11 vacatures. Die kunt u hier vinden: https://www.coa.nl/nl/lijst/vacatures?type=30

 Onder meer deze:

Senior beleidsadviseur opvang & begeleiding

Het Centraal Orgaan voor Opvang Asielzoekers (COA) is verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding en uitstroom (uit de opvang) van asielzoekers in Nederland. Een flinke politieke en maatschappelijke opdracht die veel van onze medewerkers vraagt. Als senior beleidsadviseur lever je een zeer belangrijke bijdrage aan dit primaire proces en zorgen we samen voor een goede opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland.

Vakontwikkeling & ondersteuning (V&O)

Je komt te werken bij de afdeling Beleid primair proces dat onder de directie vakontwikkeling en –ondersteuning (V&O) valt. Samen met ruim veertig beleidsregisseurs en -adviseurs ben je verantwoordelijk voor de vertaling van opdrachten naar uitvoerbaar beleid, inclusief het signaleren van relevante ontwikkelingen.

Complexe beleidsopdrachten

We werken opdracht- en vraaggericht. Complexe beleidsopdrachten, ontwikkelingen en signalen uit het primair proces weet jij dan ook te vertalen naar een uitvoerbaar beleid. Je schrijft en adviseert bijvoorbeeld over onderwerpen zoals inburgering, participatie, gezondheid, terugkeer naar het land van herkomst, veiligheid en incidenten. Maar je bent ook bezig met zeer recente onderwerpen zoals beleid rondom COVID-19 en het gebruik van quarantaine locaties. Je adviseert over de uitvoering van dit beleid en je bent nauw betrokken bij de implementatie ervan. Bij grotere complexe beleidsopdrachten stel jij een uitvoeringsgroep samen en voer je de regie over de realisatie van dit beleid. Vanuit politiek-maatschappelijke ontwikkelingen en trends bepaal jij de noodzaak voor nieuw of aangepast beleid.

Verbeteren kwaliteit

Onze afdeling is vollop aan het ontwikkelen, jij zal dan ook een belangrijke rol gaan vervullen bij het verbeteren van de kwaliteit van het bestaande maar ook het nog te ontwikkelen beleid. Je stelt kwaliteitsplannen op, coacht beleidsadviseurs op inhoud en kwaliteit en doet verbeterinitiatieven.

Organisatiebreed adviseer je over de werking van wet- en regelgeving met betrekking tot specifieke onderwerpen. Je vertegenwoordigt de afdeling, zowel in- als extern, in overlegsituaties. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinaire werk- en projectgroepen en vervul je soms de rol van secretaris.

Kortom; mede door jouw voorstellen, beleidskaders en instrumentarium zorgen we voor een goede opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland.

Wat verwachten wij van jou?

  • Wo werk- en denkniveau
  • Zeer ruime ervaring als (senior) beleidsadviseur
  • Je bent analytisch zeer sterk en resultaatgericht
  • Je beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden

Het COA als werkgever

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen.

Bij ons werk je samen met collega’s uit diverse disciplines aan de opvang en begeleiding van asielzoekers uit allerlei culturen en met diverse achtergronden. Wij bieden je een veelzijdig en afwisselend takenpakket en vragen van jou zelfstandigheid. Je krijgt veel vrijheid voor eigen inbreng en wij waarderen initiatieven die ons werk beter maken. Je krijgt van ons volop de ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien. Wil je meer weten kijk dan op  Werken bij het COA.

We vinden duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand belangrijk. Daarom maken we optimaal gebruik van de diverse talenten en vermogens van onze medewerkers. Voor jouw werk krijg je een aantrekkelijk salaris, eerlijke vergoedingen en een goed pensioen.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en afwisselende functie met op termijn uitzicht op een vast dienstverband in een dynamische organisatie met uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden conform de cao Sociaal werk. De aanstelling zal in eerste instantie voor de duur van 1 jaar zijn. Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen het COA en het functioneren behoort verlenging met 1 jaar dan wel omzetting in een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden. Het COA hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Jouw standplaats is Den Haag (ZH).

Ons aanbod

  • Een salaris van minimaal € 4.252,02 en maximaal € 5.726,80 bruto per maand o.b.v. 36 uur (schaal 10, cao Sociaal werk) Het COA heeft een eigen functieboek en salarisgebouw.
  • Een dienstverband van 36 uur per week
  • Individueel keuzebudget van 18% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
  • 144 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB)
  • Vitaliteitsuren (afhankelijk van de leeftijd)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk loopbaanbudget
  • Een goede balans tussen werk en vrije tijd

Wil je bij het COA werken dan vragen we een positieve Verklaring Omtrent Gedrag. Alle collega’s leggen de Eed of Belofte af.

Planning

Je kunt op deze vacature reageren tot en met 2 april. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • 36 uur

  • Den Haag


  • Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

    Kijk ook eens op dit reisblog: https://www.europevisitandvisa.com/

    Kijk ook eens op dit boekenblog bijvoorbeeld voor: The invasion of the last free kingdom of Sri Lanka - And the love of a girl for an elephant - Review of "The Elephant Keeper's daughter"
    http://www.dutchysbookreviewsandfreebooks.com/2021/02/the-invasion-of-last-free-kingdom-of.html
    StudieboekenStudieboeken

    Reacties

    Populaire posts van deze blog

    š—Ŗš—¼š—²š—»š˜€š—±š—®š—“ šŸ­šŸ³ š—·š—®š—»š˜‚š—®š—暝—¶ š˜‚š—¶š˜š˜€š—½š—暝—®š—®š—ø š—¼š˜ƒš—²š—æ š˜š—¶š—·š—±š—²š—¹š—¶š—·š—øš—² š—Æš—²š˜€š—°š—µš—²š—暝—ŗš—¶š—»š—“ š˜ƒš—®š—» ‘š—±š—²š—暝—±š—²š—¹š—®š—»š—±š—²š—暝˜€’

    Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

    VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

    Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

    Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

    VACATURE Hoor- en Beslismedewerker IND

    Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

    Jurisprudentie van deze week zoals besproken in het advocatenoverleg van 18 januari 2024

    Boek geeft gezicht aan vluchtelingenproblematiek - hoe een Koerdische Irakees kapper in Leiden werd

    Deportation of Afghan children would violate UN conventions