De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

13 februari 2019

VACATURE: Jurist Vreemdelingenrecht

Location's-Hertogenbosch

Posted Date Posted 2 months ago Number of applicants
Be among the first 25 applicants
Jurist Vreemdelingenrecht

ROMJ25085

Jurist Vreemdelingenrecht - Functie omschrijving

Ben jij een jurist die gespecialiseerd is in het Vreemdelingenrecht? Zou jij in de toekomst graag advocaat willen worden? Dan zijn wij voor onze opdrachtgever, een laagdrempelig advocatenkantoor, mogelijk op zoek naar jou.

De Functie Is Als Volgt Samen Te Vatten
 • Het betreft een fulltime functie.
 • Je beheert je eigen cliëntenportefeuille.
 • Er zijn goede groei- en opleidingsmogelijkheden aanwezig.
Kortom: dit is de uitgewezen kans voor een ambitieuze jurist, die toe is aan een tweede stap in zijn of haar carrière: het op termijn volgen van de Beroepsopleiding Advocatuur.

Jurist Vreemdelingenrecht - Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een kleinschalig, laagdrempelig advocatenkantoor. Het team bestaat uit vijf advocaten. De dienstverlening is divers en speelt met name op het gebied van: Vreemdelingenrecht, Asielrecht, Personen- & Familierecht, Arbeidsrecht en Sociaal zekerheidsrecht. Zij werken ook op basis van toevoeging. Onder hun cliëntenkring bevinden zich particulieren, MKB-ondernemers en non-profitorganisaties.

DNA Van De Advocaten Werkzaam Bij Dit Advocatenkantoor
 • Passie voor het recht en de procespraktijk.
 • Een goede balans tussen werk- en privé.
 • Het belang van de cliënt als uitgangspunt.
 • Hun dienstverlening is gericht op toegankelijkheid en transparantie.
Deel jij dit DNA? Wij kijken uit naar je sollicitatie.

Jurist Vreemdelingenrecht - Functie eisen
 • 2 - 4 jaar ervaring als jurist/advocaat in het Vreemdelingerecht. Affiniteit met Asielrecht is een pré.
 • Bij voorkeur tevens kennis van het Arbeidsrecht en Sociale zekerheidsrecht in grensoverschrijdende situaties.
 • Woonachtig in ‘s-Hertogenbosch of de nabije omgeving.

De Ideale Kandidaat Als Persoon
 • Toegankelijk.
 • No-nonsense mentaliteit.
 • Verantwoordelijk.
 • Sociaal vaardig.
Wellington Densmore is gespecialiseerd in vacatures voor juristen en andere juridische professionals.
Kijk voor meer interessante vacatures op https://www.wellington-densmore.com/index.php/page/advsearchvacs/bb/1/command/dispresults/noredirectdetail/1

Tags: Jurist, Vreemdelingenrecht, Asielrecht

Locatie

's-Hertogenbosch

Publicatiedatum

08.01.2019

Contactpersoon

Madelyne Janssen

E: click apply

Jurist Vreemdelingenrecht
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator