Beste ongeveer 10.000 lezers per maand let goed op uzelf en uw naasten nu met Corona / COVID

Zoals u kunt zien wordt dit blog goed gelezen (zie grotere plaatje onder) . Daarom richt ik mij even tot u om iets anders dan vreemdelingenrecht en inburgering. 

In het kleinde dorpje waar ik mij nu bevind zijn de afgelopen dagen, sinds dit weekend,  8 mensen overleden aan COVID en 15 mensen zwaar ziek in het bejaardentehuis alleen. 

Sommige mensen denken: "Maar mijn leeftijdscategorie wordt niet dodelijk ziek dus ik word niet bang en ik kom niet bij mijn oma."

Onder studenten en jongeren heerst het heel erg en die werken weer in een bejaarden tehuis of in een supermarkt waar de verzorgende weer gaat winkelen. Maar ook de 30+ ers denken soms dat ze heel erg opletten maar als de bijna de hele week op je werk zit, het vliegtuig pakt voor een reisje en in het weekend naar een verjaardag bent, zie je dan echt zoveel minder mensen dan dat je normaal zou zien of denk je dat maar?

Voor de mensen die zich niet aan Coronamaatregelen willen houden en wel met vrienden en familie willen knuffelen: Inmiddels is duidelijk doordat mensen zich niet aan de regels houden en toch ook gewoon naar de supermarkt gaan de rest van de wereld weer bijna in een lockdown zit. En die persoon die ook brood koopt kan wel kanker hebben, wel gezond zijn maar voor een oude moeder moeten zorgen, wel weer gewoon de volgende aansteken. EN ja het is een killervirus en "ik" is wat nu ondergeschikt is aan de groep. Ga gezellig een eindje wandelen met een familielid of een vriend, doe een van die fotoshoots van je op de hei, bel eens iemand om te vertellen dat je van ze houdt. En hou ook van die andere persoon in de supermarkt die je niet kent. Als iemand zo dom is om te roken of junkfood te eten kan diegene alleen zichzelf schaden, als je een virus niet wilt tegenhouden loop je zelf gevaar maar ook anderen. We zijn toch ook tegen kinderen laten meeroken? PS Zoals je weet heb ik kanker gehad en littekens op mijn long. Ik ben dat thuiszitten echt meer dan zat. Dus hou van mij en doe wel mee.


 


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Kijk ook eens op dit reisblog: https://www.europevisitandvisa.com/

Kijk ook eens op dit boekenblog bijvoorbeeld voor: Turkish history disguised as a novel: The Mapmaker's Daughter by Katherine Nouri Hughes (Iraqi American author)
http://www.dutchysbookreviewsandfreebooks.com/2020/06/turkish-history-disguised-as-novel.html

Reacties

Populaire posts van deze blog

VACATURE: Beslisme­de­werker Buitenlandse Zaken VISA - CSO

š—Ŗš—¼š—²š—»š˜€š—±š—®š—“ šŸ­šŸ³ š—·š—®š—»š˜‚š—®š—暝—¶ š˜‚š—¶š˜š˜€š—½š—暝—®š—®š—ø š—¼š˜ƒš—²š—æ š˜š—¶š—·š—±š—²š—¹š—¶š—·š—øš—² š—Æš—²š˜€š—°š—µš—²š—暝—ŗš—¶š—»š—“ š˜ƒš—®š—» ‘š—±š—²š—暝—±š—²š—¹š—®š—»š—±š—²š—暝˜€’

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

VACATURE: Medewerker aanmeldgehoren

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Forums over gezinshereniging

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Vreemdelingenrecht advocaat "“Mijn accent zou Nederlandse cliĆ«nten met veel geld afschrikken.”

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)