De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

13 december 2018

VACATURE: Senior juridisch medewerker, Vreemdelingenrecht Rechtbank Zeeland West-Brabant


Locatie Middelburg
Functiegroep Juridisch
Carrièreniveau Senior
Opleidingsniveau Wo
Dienstverband Fulltime
ContracttypeTijdelijk
Uren32 tot en met 36 uur
Contractduur1 jaar

Wat je gaat doen

Het rechtsgebied vreemdelingenrecht is permanent in beweging, o.a. door de invloed van het Europees recht en het overige internationaal verdragsrecht. Je komt te werken in een enthousiast cluster op de locatie Middelburg, waarin uitsluitend vreemdelingenzaken worden behandeld en waar korte lijntjes zijn met de IND en de advocatuur. Als senior juridisch medewerker ben je sparringpartner voor de rechter. Je ondersteunt juridisch de voorbereiding, de zitting en de afdoening en nabewerking van zaken. Je analyseert het juridische vraagstuk en je informeert de rechter over onder meer relevante feiten, wetgeving, juridische geschilpunten en jurisprudentie. Tijdens de zitting treed je op als griffier. Je bent een volwaardig gesprekspartner in de raadkamer en je schrijft concept uitspraken.

Wat we je bieden

Een functie vol mogelijkheden om je kennis verder uit te breiden binnen een leergierig cluster. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld volgens de ARAR, het algemeen Rijksambtenarenreglement:
  • Een salaris in schaal 9 (maximaal € 3.809,29) of schaal 10 (maximaal € 4.229,30), afhankelijk van ervaring (bedragen op basis van 36 uur)
  • Verlof van 144 + 21,6 wettelijke resp. bovenwettelijke vakantie-uren bij een werkweek van 36 uur.
  • Vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering 8,3%.
  • Pensioenopbouw volgens het ABP.

Wat we van je vragen

Voor een goede uitoefening van deze functie is het belangrijk dat je juridische vraagstukken aantoonbaar goed kunt analyseren en dat je beschikt over een goede schrijfvaardigheid. Je werkt zorgvuldig en je communiceert (zowel mondeling als schriftelijk) helder en duidelijk, in correct Nederlands. Verder kun je goed samenwerken, ben je stressbestendig en kun je  onder tijdsdruk goed plannen en organiseren.
Om deze functie op goed niveau te kunnen uitoefenen, heb je ook nog:
  • een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht
  • aantoonbare affiniteit met en bij voorkeur actuele kennis van het Vreemdelingenrecht

Interesse?

Zoek jij inhoudelijke veelzijdigheid en uitdaging en wil je een bijdrage leveren aan het functioneren van de rechtsstaat? Dan is deze functie bij de Rechtspraak iets voor jou.
Solliciteer direct via onderstaande button. Dit kan tot en met 17 december aanstaande.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met René Filius, plv teamvoorzitter van het cluster Vreemdelingenrecht, via telefoonnummer 088-3615910/06-53776906.
De vacatureruimte wordt vooralsnog voor de duur van 1 jaar ingevuld, met mogelijkheid tot verlenging.  Een schrijftest en een online assessment maken deel uit van de selectieprocedure. De selectiegesprekken vinden plaats op 8 januari 2019.
Kandidaten met een verplichte VWNW-status binnen de Rechtspraak hebben voorrang op interne kandidaten.
Binnen de Rechtspraak weten we heel goed zelf onze kandidaten te bereiken.
We reageren daarom ook niet op acquisitie of aanbiedingen van bureaus of tussenpersonen.


 Bron: https://www.werkenbijderechtspraak.nl/vacature/senior-juridisch-medewerker-vreemdelingenrecht-390506/

Kerst 2018


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator