De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

27 december 2018

Aflopen termijn indienen aanvraag op 31/12 - pilot vaststelling aannemelijkheid slachtofferschap mensenhandel


 Onderwerp: aflopen termijn indienen aanvraag - pilot vaststelling aannemelijkheid slachtofferschap mensenhandel
Geachte heer/mevrouw,
Zoals aan het begin van dit jaar aangekondigd, is het tot en met 31 december 2018 mogelijk een aanvraag voor een deskundigenbericht in te dienen.  Per 1 januari 2019 vervalt deze mogelijkheid.
Inmiddels hebben wij een groot aantal aanvragen ontvangen. De Tijdelijke regeling is daarom verlengd tot met 30 juni 2019 voor de afhandeling van de reeds ontvangen aanvragen. Gedurende het eerste half jaar van 2019 zal de pilot ook geëvalueerd worden en vervolgens zal op departementaal niveau een beslissing worden genomen of de pilot in vaste vorm wordt doorgezet. Mocht dit het geval zijn, dan zal eveneens worden gekeken naar een overgangsregeling voor de periode waarin geen aanvraag kon worden ingediend. We stellen het op prijs als u dit bericht binnen uw netwerk verder verspreidt.
Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Dank voor de samenwerking en eventueel uw input voor de evaluatie door Regioplan.  
Fijne feestdagen!
Met vriendelijke groet,
Angélique Termeulen

 Algemeen 070-4142000  |   Kneuterdijk 1  |  Postbus 71  |  2501 CB  Den Haag  |  www.schadefonds.nl
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator