De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

21 oktober 2018

VACATURE: Sociaal Juridisch Medewerker bij STIL

STIL is een solidariteitsorganisatie voor mensen zonder verblijfsvergunning. Al ruim 20 jaar helpen we ongedocumenteerden in Nederland op juridisch, medisch en maatschappelijk vlak. STIL is een kleine stichting met 10 parttime betaalde medewerkers en c.a. 30 vrijwilligers. Meer informatie vindt je op de website: www.stil-utrecht.nl.

Wij zijn op zoek naar een Sociaal Juridisch Medewerker voor 24 uur per week voor een periode van 6 maanden met de mogelijkheid van verlenging.

Functieomschrijving

Je ontwikkelt en geeft uitvoering aan een plan van aanpak voor je eigen cliënten, gericht op één of meer van de onderstaande (en andere vergelijkbare) thema’s:
o Opvang;
o Toegang tot zorg;
o Onderzoeken van juridisch perspectief;
o Verzamelen van voor een procedure benodigde bewijzen;
o Aanvragen van verblijfsvergunning;
o Financiële ondersteuning.
Hiertoe werk je samen met diverse partijen, zoals de gemeente Utrecht, opvangorganisaties en advocaten.
Je adviseert mensen tijdens het sociaal juridische inloopspreekuur.
Je neemt deel aan vergaderingen met het (sociaal juridische) team en denkt mee over de organisatie en beleidsontwikkeling op sociaal juridisch vlak.

Functie-eisen

o Een afgeronde juridische of maatschappelijke opleiding op HBO of WO niveau (bv. Rechten, Antropologie of SJD).
o Minimaal drie jaar ervaring met (sociaal) juridische begeleiding van mensen zonder verblijfsvergunning.
o Kennis van wet- en regelgeving en beleid op het gebied van asiel en migratie.
o Goede Engelse taalvaardigheid is vereist, kennis van de Franse taal is wenselijk, andere talenkennis is een pre.
o Proactief en daadkrachtig.
o Communicatief en sociaal vaardig.
o Sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
o Flexibele en mensgerichte instelling.

Wij nodigen nadrukkelijk mensen met een migratieachtergrond uit om te solliciteren.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en C.V. voor 1 november 2018. Je kunt deze mailen naar sollicitatie@stil-utrecht.nl. Bel (030-2713463, vraag naar Marcel) of mail gerust als je nog vragen hebt.

Hier gevonden:  https://www.oneworld.nl/vacatures/sociaal-juridisch-medewerker/


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator