De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

06 mei 2017

Vacature: Ketenanalist Ministerie van Veiligheid en Justitie, DG Vreemdelingzaken, directie Regie Vreemdelingenketen

Vacature­nummer

BD17/DGVZ/170055
Stand­plaatsDen Haag
NiveauGepromoveerd, Master/doctoraal
Contractduur1 functie voor de duur van 1 jaar, 1 functie voor de duur van 2 jaar.
Dienst­verbandDetachering / IF / Uitzendbasis
Functiegroep(Senior) Adviseur
Uren per week36
Maand­salarisMax. € 5219 (bruto)
Plaatsingsdatum
Vacature loopt tot
Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van migratie neemt de vraag naar (cijfermatige) kennis binnen de vreemdelingenketen toe. Jij bent die gedreven en creatieve ketenanalist die met innovatieve analyses de bestuurders in de keten in staat stelt goed geïnformeerde beslissingen te nemen.
Als ketenanalist bij de directie Regie Vreemdelingenketen stap je in een dynamische omgeving, waar jouw politiek-bestuurlijke sensitiviteit en focus op kwaliteit uitstekend tot hun recht komen. Je hebt de functie van senior adviseur en vervult binnen het team Ketenanalyse twee kerntaken. Je zorgt, in ontwikkelcycli van twee weken, voor de oplevering en doorontwikkeling van een ‘asieldashboard’ dat inzicht geeft in de prestaties van de asielketen. Daarnaast draag je bij aan sturing op ketenprestaties en beleidscontrol en aan de beantwoording van vragen van de pers, parlement en derden met behulp van cijfermatige kennis op het gebied van asiel, toezicht, toegang en terugkeer.
In het kader van deze taken inventariseer je wensen van bestuurders in de vreemdelingenketen. Je verzamelt en analyseert cijfermatige kennis over het uitvoeren van het vreemdelingenbeleid in de vreemdelingenketen en verrijkt deze kennis met een inhoudelijke duiding. Waar nodig maak je prognoses op basis van kwalitatieve en kwantitatieve informatie. De vergaarde kennis vertaal je naar heldere teksten en datavisualisaties.


Kijk voor meer informatie hier: https://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/ketenanalist-JUSB-2017-0055

Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator