De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

06 mei 2017

VACATURE: Communicatieadviseur Europees Migratienetwerk Immigratie- en Naturalisatiedienst

 Dat ge-jij en jou in vacatures :(

Vacature­nummer

IND RW/COM/2017/024
Stand­plaatsRijswijk
NiveauBachelor - HBO
Contractduur24 maanden
Dienst­verbandTijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
FunctiegroepAdviseur Bedrijfsvoering
Uren per week20
Maand­salarisMax. € 4605 (bruto)
Plaatsingsdatum
Vacature loopt tot
Het Europees Migratienetwerk verstrekt actuele, objectieve, betrouwbare en vergelijkbare informatie over migratie en asiel. Jij werkt als communicatieadviseur voor het Nederlandse nationale contactpunt en draagt met jouw werkzaamheden bij aan een op feiten gebaseerd debat.
Je bent communicatieadviseur voor het Europees Migratienetwerk (EMN), onderdeel van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Het EMN bedient in grote lijnen drie klantengroepen: beleidsmakers, (wetenschappelijk) onderzoekers en het bredere publiek. Voor het Nederlandse nationale contactpunt ontwikkel en implementeer je een nieuwe, effectieve communicatiestrategie. In jouw functie maak je tevens deel uit van het team Corporate Communicatie van de IND.
Jouw taken
 • Je vertaalt de doelstellingen van het EMN naar communicatiedoelstellingen en adviseert het team over de inzet van communicatie.
 • Je maakt zelfstandig communicatieplannen en bewaakt de uitvoering.
 • Je zet de producten van het EMN in de markt, zowel in- als extern.
 • Je begeleidt het aanbestedingstraject van een nieuwe EMN-website in 2017 en ziet erop toe dat deze aansluit bij de doelstellingen.
 • Je adviseert over hoe onderzoeksresultaten het beste kunnen worden gepresenteerd.
 • Je onderhoudt informeel contact met netwerkpartners om te polsen waar klantwensen liggen.
 • Je onderhoudt contact met de media en relevante personen bij de IND en het ministerie van Veiligheid en Justitie over de verspreiding van EMN-output.
 • Je onderhoudt het nationale netwerk van het EMN en bouwt dit verder uit.
 • Je verzorgt de EMN-nieuwsbrief.
 • Je beheert de socialmedia-accounts van EMN en gebruikt deze om EMN-producten onder de aandacht te brengen.
 • Je organiseert in- en externe evenementen.
 • Je monitort het effect van de communicatiestrategie.

Functie-eisen

Functie-eisen

Sluiten
 • Je hebt een hbo- of wo-diploma bij voorkeur van een studie op het gebied van communicatie (beroepsprofiel communicatie C).
 • Je hebt ervaring als allround communicatieadviseur voor (overheids)organisaties en in een politiek-bestuurlijke omgeving.
 • Je hebt ervaring met interne communicatie.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van het (internationale) vreemdelingendomein.
 • Je kent de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en zoekt en benut proactief kansen om onderzoeksresultaten onder de aandacht te brengen.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels en bent redactioneel vaardig.
 • Je kunt goed plannen en organiseren, analyseren, netwerken en presenteren en bent creatief en flexibel.
 • Je bent omgevingsbewust en organisatiesensitief en hebt politiek en maatschappelijk inzicht.
 • Je kunt goed projectmatig werken en bent resultaatgericht, stressbestendig en zelfstandig.
 

Meer info: https://www.werkenbijdeoverheid.nl/vacatures/communicatieadviseur-europees-migratienetwerk-IND-2017-0025

Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator