VACATURE: (junior) juridisch medewerker bij advocatenkantoor Everaert

Ben jij een enthousiaste talentvolle jurist, heb je kennis van en affiniteit met het (reguliere) migratierecht en wil jij deel uitmaken van een leuk en ervaren team? Ben je nauwkeurig, analytisch sterk en heb jij sterke communicatieve vaardigheden? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking!

Ons kantoor

Everaert Advocaten heeft een informele werksfeer en een prettige werkomgeving in hartje Amsterdam (nabij het Centraal Station). De dienstverlening die wij bieden omvat alle aspecten van het reguliere migratierecht zoals visa, verblijfsvergunningen, werkvergunningen, nationaliteitkwesties en het Internationaal Privaatrecht (IPR). Wij hebben experts in huis op de verschillende deelgebieden en hechten daarnaast veel belang aan kennisdeling om allround de beste op ons vakgebied te blijven.

Onze cliënten zijn door ons werkgebied zeer divers: zij vertegenwoordigen het gehele spectrum van particulieren uit alle windstreken tot en met multinationals.

Bij Everaert Advocaten werken we aan een inclusieve en zo divers mogelijke organisatie. We willen graag dat onze medewerkers de wereld waarin wij leven weerspiegelen. Wij staan open voor verschillende perspectieven en achtergronden. Daarom nodigen we iedereen die zich in deze vacature herkent uit om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, achtergrond, geboorteplaats, geloofsovertuiging, (fysieke) uitdagingen, gender en seksuele voorkeur. We zijn benieuwd naar jouw unieke perspectief, persoonlijke motivatie en kwaliteiten.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een afgeronde Master Rechtsgeleerdheid
  • Je hebt affiniteit met en bij voorkeur kennis van het (reguliere) migratierecht
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als in schrift
  • Je hebt een goed analytisch vermogen
  • Je werkt accuraat en gestructureerd
  • Je kunt goed schakelen en prioriteiten stellen, bent proactief en collegiaal

Wat ga je doen?

In deze functie verricht je juridische werkzaamheden in dossiers van advocaten, waaronder aanvragen van verblijfs- en tewerkstellingsvergunningen, visumaanvragen, (adoptie)verzoekschriftprocedures en nationaliteitsrecht. Je onderhoudt contacten met cliënten, HR-afdelingen en overheidsinstanties als ambassades, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, DUO, UWV en de rechtbank. Je doet jurisprudentie- en literatuuronderzoek, schrijft notities en bereidt publicaties voor. Je draagt bij aan de ontwikkeling en het beheer van (digitale) werkprocessen en neemt deel aan het jurisprudentieoverleg.

Samen met de advocaten en secretariële ondersteuning vorm je een hecht team, met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Er wordt bij ons hard gewerkt en we hechten waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé. Ook worden er regelmatig sociale activiteiten georganiseerd.

Wat bieden wij?

  • Een maandsalaris tussen €2.884 en €3.914 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Een 32 tot 40-urige werkweek met flexibiliteit in uren en (thuis-)werkdagen
  • Een contract van een jaar met uitzicht op verlenging
  • Een pensioenregeling
  • Flexibel feestdagenbeleid
  • Vakantietoeslag van 8%
  • 27 vakantiedagen per kalenderjaar;
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
  • Een gezamenlijke (vegetarische) lunch en sociale activiteiten
  • Een gevarieerde, zelfstandige baan met ruimte voor eigen initiatief
  • Fijne collega’s en een prettige, informele werksfeer
  • Een goede balans tussen werk en privé

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur dan je CV met motivatiebrief per e-mail naar Onno Bijker (bijker@everaert.nl). De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. Een screening, bijvoorbeeld het nabellen van referenties of een assessment, kan deel uitmaken van de procedure.

Twijfel je of je helemaal aan het profiel voldoet? Neem dan contact op met Onno Bijker, kantoordirecteur, bijker@everaert.nl / 020 752 32 52.

Everaert Advocaten, IJdok 23, 1013 MM Amsterdam, www.everaert.nl

 

 

 

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. «Enjoyed this post? Never miss out on future posts by following us. Click here

Kijk ook eens op dit reisblog: https://www.europevisitandvisa.com/

Kijk ook eens op dit boekenblog bijvoorbeeld voor: -Een avonturenroman op zee tijdens de Tweede Wereldoorlog waarin ook een bezoek aan Amsterdam door dan nog neutrale Amerikanen: http://www.dutchysbookreviewsandfreebooks.com/2023/08/when-you-like-thrillers-set-at-sea.html

Reacties

Populaire posts van deze blog

VACATURE: Beslisme­de­werker Buitenlandse Zaken VISA - CSO

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

VACATURE: Medewerker aanmeldgehoren

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Forums over gezinshereniging

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Documentaire "verloren jongens" over asielzoekende kinderen die door Europa zwerven