VACATURE: consulent tewerkstellingsvergunningen bij het UWV in Den Haag

 

Consulent TWV UWV Den Haag

Plaats: Leidschenveen
Bedrijf: ManpowerGroup Netherlands
Type contract: Contract
InGoedeBanen
Solliciteren
Dit ga je doen
Ben jij op zoek naar een baan met inhoudelijke uitdagingen? En één waarbij je een maatschappelijke impact hebt? Kom dan werken als consulent bij het UWV. Je wordt beloond met een brutosalaris tot € 22,80 per uur, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Tijdens jouw werkdag zoek je continu balans in het dynamische spanningsveld van een wisselende caseload, kwaliteit en deadlines. Vind jij helemaal jouw weg hierin? Dan is er kans op een direct contract bij de opdrachtgever. Solliciteer daarom vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere consulenten voor UWV in Den Haag.

Als consulent maak jij deel uit van de afdeling tewerkstellingsvergunningen (TWV). Jij behandelt aanvragen, adviesverzoeken en je verstrekt informatie aan werkgevers. Daarnaast behandel jij verzoeken om vrijwilligersverklaringen en geef je advies aan de IND over marktconforme lonen en arbeidsmarkttoelatingen. In jouw functie heb je ook extern klantcontact. Dit is voornamelijk schriftelijk en telefonisch.

Dit krijg je
• Brutosalaris van € 14,70 tot € 22,80 per uur
• Reiskostenvergoeding van € 0,12 per kilometer of volledige ov-vergoeding
• Parttime of fulltime baan van 32 tot 38 uur per week
• Uitzendcontract via Manpower met kans op een direct contract bij de opdrachtgever
• Pensioenopbouw via Manpower na acht gewerkte weken
• Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)

Dit neem je mee
• Minimaal een hbo-diploma, bij voorkeur een afgeronde opleiding hbo-Rechten of vergelijkbaar
• Minstens een jaar werkervaring als consulent of in een soortgelijke functie
• Actuele kennis van juridische, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen op het terrein van arbeidsrecht, het vreemdelingenrecht en de Algemene wet bestuursrecht
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift vanwege de communicatie op de werkvloer
• Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week

Jij bent communicatief vaardig en in staat om complexe dossiers te analyseren. Bij voorkeur woon je in (de buurt van) Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden of Gouda.

Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit. Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Hier ga je werken
Bij het UWV is werken meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak. Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken en tijdens jouw werkdag kun je rekenen op inhoudelijke uitdaging! Daarnaast is er ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Sluit jij je ook aan?

Werktijden
In deze parttime of fulltime functie werk je 32 tot 38 uur per week. Je werkt van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren.

 https://www.adzuna.nl/details/3431568566

 

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. «Enjoyed this post? Never miss out on future posts by following us. Click here

Kijk ook eens op dit reisblog: https://www.europevisitandvisa.com/

Kijk ook eens op dit boekenblog bijvoorbeeld voor: The Plague, jousting, remedies against seasickness - when a historian sister joins her brother the novellist and produce an interesting story - The Lawless Land by Boyd Morrison; Beth Morrison
http://www.dutchysbookreviewsandfreebooks.com/2022/03/the-plague-jousting-remedies-against.html




Reacties

Populaire posts van deze blog

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

VACATURE: Beslisme­de­werker Buitenlandse Zaken VISA - CSO

Forums over gezinshereniging

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Vraag: Kan ik mijn oude moeder naar Nederland halen?

Salarisvereisten en de verblijfsvergunning op basis van de ICT-richtlijn

MEEDENKVRAAG: Waarom mag iemand niet haar verblijfsvergunning als kennismigrant laten omzetten in die tot verblijf bij zoon?

VACATURE: Operationeel Manager Juridische Zaken IND Den Haag