De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

27 juli 2018

VACATURE: Ambtelijk secretaris International Association of Refugee Law Judges


Ambtelijk secretaris IARMJ (vanuit eigen standplaats)

Wat je gaat doen

De vereniging en het ambtelijk secretariaat zijn beide gevestigd in Nederland. Het ambtelijk secretariaat richt zich op de administratieve/organisatorische kanten van de vereniging (bijhouden van ledenbestanden, het innen van contributiegelden, het beheer van de bankrekeningen, onderhoud van de website) en het onderhouden van contacten met leden aangaande organisatorische zaken. De ambtelijk secretaris werkt nauw samen met de President (momenteel een Belgische rechter), met de Secretaris (in de regel is dit een Nederlandse rechter) en – meer incidenteel – met de leden van de Council (afkomstig van alle continenten). Hij/zij is betrokken bij de praktische aspecten van de organisatie van de tweejaarlijkse wereldconferenties en de Europese activiteiten (waaronder een tweejaarlijkse workshop Berlijn, een tweejaarlijkse werkconferentie met de Europese Hoven Luxemburg en Straatsburg, en de tweejaarlijkse conferentie van de Europese afdeling van de vereniging). De registratie van deelnemers en inning van conferentiebijdragen behoort tot de werkzaamheden.
De werkzaamheden worden verricht vanuit de eigen standplaats.

Wat we je bieden

De ambtelijk secretaris is ingeschaald in schaal 9. De vrijstelling voor 2018 bedraagt 0,2 fte (8 uren per week). In die periode zal de overdracht van de taken van de zittend ambtelijke secretaris aan de nieuw aan te stellen ambtelijk secretaris plaatsvinden. De omvang van de vrijstelling nadien wordt te zijner tijd nader bezien.

Wat we van je vragen

De vereniging zoekt een nieuwe ambtelijk secretaris (de “office manager” van de vereniging). Kennis van het asiel- en migratierecht is geen vereiste. Waar de nieuwe secretaris wel over moet beschikken:
  • goed organisatorisch vermogen
  • uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Engelse taal
  • een flexibele arbeidsattitude; het karakter van de functie brengt mee dat van tijd tot tijd sprake is van perioden van grote drukte, waarin praktisch gesproken volledige inzet is vereist, vooral in de aanloop naar en tijdens internationale conferenties. Daar tegenover staat dat er ook perioden zijn met minder grote drukte.
  • goede contactuele vaardigheden
  • bereidheid om (wereld)conferenties bij te wonen
  • gedegen kennis van Word en Excel

Interesse?

Voor nadere inlichtingen over de (inhoud van de) functie kunt u zich ook wenden tot de zittende ambtelijk secretaris, E.B. (Liesbeth) van de Meeberg, 088-3614521 of info@iarlj.org.
Solliciteer direct via onderstaande button. Dit kan tot uiterlijk 15 augustus aanstaande.

Kijk hier naar de vacature: https://www.werkenbijderechtspraak.nl/vacature/ambtelijk-secretaris-iarmj-vanuit-eigen-standplaats-347954/

 International Association of Refugee Law Judges: https://www.iarlj.org/

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator